۳۱۴ میلیارد تومان برای برطرف کردن مشکل پسماند سراوان رشت اختصاص یافت
فرماندار شهرستان رشت گفت: با توجه به حساسیت و حجم مشکلات سراوان رشت در آخرین سفر هیئت دولت به گیلان بالغ بر ۳۱۴ میلیارد تومان برای برطرف شدن مشکلات پسماند این منطقه در نظر گرفته شد.
به گزارش مملکتآنلاین، میرشمس مومنیزاده عصر امروز در جلسه پیگیری و برطرف شدن معضل پسماند منطقه سراوان رشت اظهار داشت: مشکلات پسماند منطقه سراوان رشت مربوط به امروز نیست بلکه این معضل بزرگ 30 ساله است و متاسفانه روز به روز نیز حجم مشکلات آن افزایش مییابد.
فرماندار شهرستان رشت به ضرورت برطرف شدن معضلات پسماند منطقه سراوان در سریعترین زمان تأکید کرد و افزود: ما در ایجاد مشکلات سراوان مقصر نبودهایم چون این معضل 30 ساله است و مربوط به امروز نیست اما تمام تلاش خود را برای برطرف کردن مشکلات سراوان انجام میدهیم و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنیم.
مومنیزاده با بیان اینکه مدیران دستگاههای اجرایی مؤظف هستند که در راستای برطرف شدن معضلات سراوان با مردم صادق باشند و از هیچ تلاشی فروگذار نکنند گفت: مدیران نباید فاصلهای بین خود و مردم ایجاد کنند و هنگامی که مردم تلاش مسئولان برای برطرف شدن معضل پسماند سراوان را ببینند اعتمادشان به مسئولان زیاد میشود.
وی افزود: اگر از ابتدا زبالهها در سراوان به صورت بهداشتی و با روشی اصولی و درست دفن میشد و یا حتی راهکار مناسبتری برای آن اندیشیده میشد در آن صورت با این حجم بحران در منطقه سراوان روبهرو نمیشدیم.
فرماندار شهرستان رشت به لزوم بهرهگیری از راهکاری درست و اصولی برای حل مشکلات سراوان تأکید کرد و گفت: امروز مهمترین و اساسیترین کار حل مشکلات پسماند سراوان است و مسئولان هم حساسیت و اراده لازم برای برطرف کردن مشکلات آن را دارند و در حال تلاش هستند.
وی با تأکید بر اینکه میزان حساسیتها نسبت به حل معضل سروان بسیار زیاد شده است بیان کرد: در بودجه سال 98 استان گیلان، هزار میلیارد تومان تنها برای برطرف کردن مشکلات پسماند اختصاص یافت و در آخرین سفر هیئت دولت به استان نیز 314 میلیارد تومان برای حل مشکلات پسماند سراوان در نظر گرفته شد.
شهردار رشت نیز در این جلسه با اشاره به سرعت اجرای پروژه تصفیهخانه شیرآبه سراوان رشت اظهار داشت: برای ادامه روند این پروژه یک سری تجهیزات جدید نیاز بود که در حال حاضر خریداری شده و اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شد.
ناصر حاجمحمدی با اشاره به فرسودگی تجهیزات و ماشینآلات کارخانه تولید کود آلی رشت خاطرنشان کرد: بسیاری از تجهیزات و ماشینآلات کارخانه کارخانه تولید کود آلی نیز فرسوده بود که عملیات بهسازی آن آغاز شد و هماکنون ظرفیت دریافت 250 تن زباله را دارد.
شهردار رشت تصریح کرد: عملیات ساخت سوله تخمیر شماره یک کارخانه کود آلی نیز با سرعت در حال انجام است و عملیات ساخت سوله تخمیر شماره 4 نیز با 6 هزار مترمربع در حال انجام است.
جمعی از اهالی منطقه سراوان رشت نیز در این جلسه حضور یافته و انتظارات، پیشنهادات و گلایههای خود را در رابطه با مشکلات پسماند سراوان مطرح کردند و خواستار برطرف شدن معضلات این منطقه شدند همچنین همراهی و مشارکت نهادهای نظامی و انتظامی استان برای کاهش معضلات سراوان نیز جزوء خواستههای مردم بود.
مشکلات آلودگیها و بیماریهای عفونی، افزایش جمعیت، افزایش بیماریهای خطرناک ناشی از انباشت زباله و مشکلات پیرامون آن در سراوان، پیگیری جدی برای برطرف کردن مشکلات و معضلات این منطقه از جمله گلایههای مردم این منطقه بود.