مدارس غیردولتی رقم شهریه را در دید عموم قرار دهند
معاون وزیر آموزش وپرورش گفت: مسئولین مدارس غیردولتی در راستای عمل به شعار شفاف سازی مطرح شده از سوی دولت، مبلغ تعریف شده برای شهریه را در تابلوی اعلانات و محل دید عموم مراجعان قرار دهند.
به گزارش مملکت آنلاین، احمد محمودزاده چهارشنبه ۸ تیر در جمع منتخبی از موسسان و مدیران مدارس غیردولتی فارس با اشاره به این که بخش هایی از سند تحول بنیادین، معلم را محور و عنصر اصلی این سند میداند، گفت: دنبال این هستیم که مرجعیت، منزلت و معیشت معلمی که در مدرسه غیردولتی تدریس می کند حفظ شود.
محمودزاده با بیان اینکه سعی میشود معلمان مدارس غیردولتی ۲۳ ساعته بوده و حقوقشان را بر همین مبنا دریافت کنند، به لزوم توانمندسازی آنان و توجه به دورههای ضمن خدمت اشاره و اضافه کرد: پیگیر بحث بیمه معلمان مدارس غیردولتی نیز هستیم.
محمودزاده ادامه داد: با همکاری موسسین مدارس غیردولتی و مجموعه سازمان اگر بتوانیم قوانینی که از سال های گذشته بوده انجام پذیرد.
او گفت: شهریه ای که امسال بر اساس تعریف عرف شهریه متناسب با فعالیت ها، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی موجود در مدرسه و فعالیت های آموزشی و پرورشی است که حداقل از حدود ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شروع شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: لازم است مسئولین در مدارس غیردولتی در راستای شعار شفاف سازی دولت، مبلغ تعریف شده برای شهریه مختص آن مدرسه را در تابلو اعلانات مدرسه قرار دهند.
محمودزاده خاطرنشان کرد: در خصوص شهریه ها نظارت بر مدارس غیردولتی انجام می پذیرد و اگر موسسی اعتراض داشته باشد پاسخگو هستیم همچنین از طریق سامانه https://www.mosharekatha.ir یا به صورت مراجعه حضوری به اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور پاسخگوی اولیای محترم هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این جلسه، مجموع کارکنان مدارس غیردولتی این استان را ۸۹۵۳ نفر اعلام و اضافه کرد: از حدود ۹۴۰ هزار دانشآموز استان فارس، ۱۳۹ هزار و ۶۴۳ دانشآموز در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند.
محمدخلیل عسکری با بیان اینکه ۴۵ هزار و ۵۲۵ نفر نیز در هزار و ۲۹۹ آموزشگاه علمی آزاد و زبان خارجی مشغول به تحصیل هستند، ظرفیت نیروی انسانی شاغل در بخش غیردولتی را قابل توجه و مهم توصیف و اضافه کرد: سعی ما بر این است که حرکت ما در مدارس غیردولتی نیز به سمت تمدن نوین اسلامی و دولت عدالت محور مهدوی باشد.
عسکری پایه و اساس سند تحول بنیادین را مبانی نظری این سند دانست و گفت: مبانی نظری سند است که می تواند دانش آموز، معلم و اولیا را در مسیر حرکت به سمت حیات طیبه رهنمون شود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: بقیه موارد سند تحول بنیادین شامل زیرنظام ها و ساحت های شش گانه تربیت و همه ماموریت هایی که برای آموزش و پرورش دیده شده بعد از مبانی نطری است.
عسکری گفت: اجرایی کردن مبانی نظری سند تحول بنیادین هست که می تواند منجر به تربیت دانشآموز در تراز نظام اسلامی شود و توجه به مبانی نظری است که می تواند باعث تبدیل شدن مدرسه به کانون تربیت و مدرسه صالح شود.
انتهای پیام/