ستاری: شرکتهای دانشبنیان و خلاق در سایه قانون توانمند میشوند
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در جمع تولیدکنندگان و فعالان شرکتهای دانشبنیان، گفت: با تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان زمینه تحول را در کشور، دانشگاهها و سایر عرصههای کشور شاهد خواهیم بود.
به گزارش مملکت آنلاین، سورنا ستاری در چهارمین روز از هفته قوه قضاییه و در نشست مشترک رییس قوه قضاییه و تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: قانون جهش تولید دانشبنیان که از سوی رئیسجمهور ابلاغ شد، یک ریلگذاری جدید و پیشرفته برای حوزه دانشبنیان کشور طی ۲۰ سال آینده محسوب میشود و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فرصتی سه ماهه برای تدوین ۱۱ آییننامه این قانون در اختیار دارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ادامه داد: اقتصاد دانش بنیان را جدی بگیریم و زمینه را برای توسعه این اقتصاد فراهم کنیم. این روند با استفاده از ظرفیتها و فرصتهایی که با تصویب و ابلاغ قانون جهش تولید دانش بنیان ایجاد شده، به تسریع این روند کمک میکند. بسیاری از چالشهای کشور در حوزه مجوزها، معافیتها و اعطای زیرساخت به این حوزه متحول شده است.
به گفته ستاری، این قانون در ۲۰ ماده و ۱۰ تبصره با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تعامل با مجالس دهم و یازدهم به نتیجه رسید و مصوب شد. قانونی که به دنبال رفع نواقص و مشکلات قانونی پیش روی کسب و کارهای دانشبنیان و خلاق است.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری همچنین تاکید کرد: تصویب و ابلاغ قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان و خلاق، تحول بزرگی برای زیستبوم فناوری و نوآوری کشور به شمار میرود. مفادی که در این قانون تصویب شده، به توسعه بخشهای مختلف زیستبوم فناوری و نوآوری از بخشهای سرمایهگذاری و زیرساختی تا تولید محصول دانشبنیان و خلاق با استفاده از اختیارات معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری کمک میکند.
رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: در تصویب مفاد و مواد این قانون تلاش کردیم همه خلأها و نیازها را پوشش دهیم و در نهایت بخش عمدهای از این تلاشمان جواب داده شد و امروز میتوانیم بگوییم با تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان، بخش قابل توجهی از مشکلات موجود در زیست بوم فناوری و نوآوری رفع میشود.
ستاری در این نشست، بر احیای کارگروه مشترک این معاونت و سازمان بازرسی تاکید و گفت: این کارگروه میتواند حمایت از بازار تولید ملی را سرعت بخشد.
در این نشست نمایندگانی از شرکتهای دانش بنیان و تولیدکنندگان داخلی به بیان مشکلات و چالشهای تولید در کشور پرداختند و پیشنهادات خود را برای رفع این مشکلات ارائه کردند.
انتهای پیام/