دانشبنیان کردن کشاورزی اصلیترین نیاز کشور است/ به دنبال بهرهوری در تولید ۲۱ محصول هستیم
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز اصلیترین نیاز کشور حوزه کشاورزی و دانشبنیان کردن این حوزه است.
به گزارش مملکت آنلاین، سردار غلامرضا سلیمانی ظهر چهارشنبه در مراسم دهمین سالگرد تأسیس بسیج جامعه کشاورزی که به مناسبت روز قشر سازمان بسیج جامعه کشاورزی در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج اظهار کرد: میزان نزولات جوی ما حدود ۴۵۰ میلیارد مترمکعب در سال در کشور است.
وی بیان کرد: از این میزان حدود ۱۲۰ میلیارد مترمکعب آن آب روان است و حدود ۸۵ درصد آبهای استحصالی در بخش کشاورزی مصرف میشود که حجم بالایی است.
سردار سلیمانی با بیان اینکه این در حالی است که اگر آب در کشور مدیریت شود اتفاقات بزرگی رقم خواهد خورد، افزود: در این مسیر بسیج کشاورزی کارهای علمی زیادی را در طول سالهای گذشته انجام داده که سایر دستگاهها میتوان برای تحقق این مهم از این فعالیتهای علمی بهرهبرداری کنند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: اصلیترین نیاز کشور در واقع حوزه کشاورزی و دانشبنیان کردن این حوزه است.
شرایط برای دانشبنیان شدن بخش کشاورزی مهیا است
وی بیان کرد: امروز شرایط برای دانشبنیان شدن بخش کشاورزی بسیار مهیا و ظرفیتهای لازم را برای حل مسائل و مشکلات در این بخش داریم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: در واقع ظرفیتهای لازم به جز آن میزانی که در مسیر نقشآفرینی محقق میشود را برای ایجاد یک حرکت بزرگ در بخش کشاورزی در کشور داریم.
وی با بیان اینکه نیازهایی در این بخش در ایران اسلامی، جهان اسلام و حتی دنیا در بخش کشاورزی وجود دارد گفت: از خرداد ماه سال گذشته که ملت ایران با حضور گسترده خود دولت مردمی را انتخاب کردند این شرایط برای توسعه و تحول در بخشهای از جمله کشاورزی فراهم شده است.
سردار سلیمانی اظهار کرد: دولت مردمی آیتالله رئیسی در واقع شرایط لازم را برای ایجاد یک تحول به خصوص در عرصه کشاورزی و دانشبنیان شدن آن فراهم کرده است.
وی بیان کرد: در کنار اقدامات دولت برای تحول در این بخش، هدف این است که بسیجی عمومی شکل بگیرد و تمام ارکان اندیشهورز در تحقق این مهم نیز حضور دارند.
میتوان مجلس اندیشهورز کشاورزی را تشکیل داد
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: میتوان مجلس اندیشهورز کشاورزی را تشکیل و در این رابطه محدودیتی وجود ندارد.
وی ادامه داد: کارهایی که در گذشته باید انجام میشد و انجام نشد و امروز وقت انجام دادن آن است و دیگر تأخیر در این مسئله جایز نیست.
سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: در واقع روش کار این است که ما طرحهای اندیشهورز، عالمانه و هوشمندانه از شرکتهای دانشبنیان را آماده و به صورت مردمنهاد پیادهسازی کنیم.
وی گفت: به عنوان مثال با توجه به هزینههای زیادی که خرید بذر برای کشاورزان در بردارد، مسیرهای تولید داخلی برای تهیه بذرها در برخی از دانشکدهها آغاز که البته در حد ناچیزی است اما آغاز خوبی بوده است.
به دنبال بهرهوری در تولید ۲۱ محصول هستیم
وی در خصوص مذاکرات صورت گرفته با دولت برای تحول در بخش کشاورزی گفت: در حال یک توافق بزرگ در ارتباط با محصولاتی از جمله گندم، جو، ذرت، کلزا و برنج با هدف بالا بردن سطح بهرهوری در این محصولات و ۲۱ محصول مزیتدار دیگر هستیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین سامانههای لازم برای تحقق این مهم تعبیه شده متذکر شد: با استقبال خوبی که کشاورزان از طرحهای از این قبیل داشتهاند در کنار ظرفیتهای که وجود دارد میتوان عملیات گستردهای را در کشور آغاز کنیم.
انتهای پیام/