ضربه ۴۳ هزار میلیاردی به بنیانهای مالی قاچاقچیان موادمخدر
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد که در چهار ساله اخیر بیش از ۴۳ هزار میلیارد تومان خسارت به بنیانهای مالی و شریانهای اقتصادی قاچاقچیان وارد شد.
به گزارش مملکت آنلاین، صرامی در نشست تخصصی تبیین برنامهها و سیاستهای راهبردی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به برنامههای ستاد در دوره مدیریت چهار ساله اظهار کرد: در چهار ساله اخیر بیش از ۴۳ هزار میلیارد تومان خسارت به بنیانهای مالی و شریانهای اقتصادی قاچاقچیان وارد شد.
وی در ادامه با اشاره به باندهای مافیایی موادمخدر اظهار کرد: ۸۶۰۰ باند در ۴ ساله اخیر منهدم شد. آمار شهدا به جهت اقدامات تحولی کیفیگرا کمتر شد.
صرامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیگر اقدامات تحولی چهار ساله و با بیان اینکه برای ساماندهی معتادان متجاهر گامهای اساسی برداشته شد، افزود: ۳۲ اردوگاه و مرکز ماده ۱۶ ایجاد شد و ۳۳ هزار نفر در سطح کشور ساماندهی شدند به گونهای که وضعیت پذیرش معتادان متجاهر در سال ۱۴۰۰ به ۷۶ هزار نفر رسید.
وی گفت: در سطح استان تهران نیز در چهار ساله اخیر از ۴۸۰۰ نفر میزان و ظرفیت نگهداری به ۱۶ هزار و ۸۰۰ نفر رسید که اقدام بیبدیل و قابل توجه است.
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه به موضوع کاهش تقاضا اشاره کرد و افزود: در این عرصه ۱۲ دستگاه فرهنگی با طرح یاریگران زندگی که در ۴ کانون هدف خانواده، مدرسه، دانشگاه و محیط کار و محلهها رونق گرفت سبب شد که در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۳ میلیون نفر از والدین تحت پوشش برنامههای پیشگیرانه قرار گیرند و این در حالی بود که شرایط ناشی از کرونا به شدت در ایجاد کارگاههای آموزشی رو در رو مشکل ایجاد کرد، اما با این وجود در سطح ۴۲ هزار مدرسه بالغ بر ۶ تا ۸ میلیون نفر از دانش آموزان زیر چتر مهارتهای زندگی قرار گرفتند. در سطح دانشگاهها نیز حدود یک میلیون نفر و در سطح محیطهای کاری حدود یک تا دو میلیون نفر تحت پوشش برنامه ها قرار گرفتند.
صرامی به برنامه های اجتماع محور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۳ میلیون نفر مورد، در سطح استانها تحت پوشش اقدامات محلی قرار گرفتند.
وی همچنین با اشاره به اقدامات درمانی و کاهش آسیب در حوزه معتادان، خاطرنشان کرد: در بیش از ۹۰۰۰ مرکز درمانی، بالغ بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر از معتادان تحت پوشش انواع خدمات درمانی متنوع قرار گرفتند و نگاه بر این بود که به جای نوشتن یک نسخه واحد برای تمام معتادان، نسخههای تک دزی نوشته شد.
انتهای پیام/