مخالفت مجلس با کلیات طرح تعیین فوقالعاده خاص کارکنان قوه قضاییه
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح تعیین فوقالعاده خاص کارکنان قوه قضاییه که منجر به افزایش حقوق کارکنان این قوه میشد، مخالفت کردند.
به گزارش مملکت آنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی در خصوص طرح تعیین فوقالعاده خاص کارکنان قوه قضاییه را بررسی کرده و در نهایت با کلیات این طرح مخالفت کردند.
غلامحسین رضوانی در مخالفت با کلیات این طرح بیان کرد: امروز همه از ناهماهنگی در پرداخت حقوقها به کارکنان دولت انتقاد داشته و بر اتخاذ رویه واحدی برای پرداختها تاکید دارد. اینکه دستگاههای مختلف با توجیهات گوناگون به دنبال افزایش حقوق کارکنان خود باشد قابل قبول نیست. باید نظام پرداخت منسجم باشد در شرایطی که ما حقوق کارکنان دولت را برای سال آینده ۱۰ درصد افزایش دادهایم اینکه به برخی از دستگاهها به صورت جزیرهای نگاه کنیم کار درستی نیست.
مجید ناصرینژاد در موافقت با کلیات این طرح اظهار کرد: کارکنان قوه قضاییه نیازمند توجه ویژه هستند چرا که خدمات زیادی به جامعه ارائه داده و بار سنگین اجرای عدالت در کشور بر دوش آنان است. قوه قضاییه رکن رکین تحقق دفاع از مظلوم و گرفتن حق مردم است توجه به معیشت این قشر مسالهای ضروری است.
مهدی طغیانی در مخالفت با کلیات این طرح بیان کرد: دغدغهای که در این طرح برای کارکنان قوه قضاییه دنبال شده برای همه کارمندان دولت وجود دارد. امروز همه مردم مشکل معیشتی دارند اینکه ما گروهی خاص را انتخاب کرده و از بین آنان نیز مجددا گروهی خاصتر را انتخاب کنیم قابل قبول نیست. باید به فکر راهکارهایی برای حل مشکل معیشتی تمام مردم باشیم. بنده اساسا با چنین طرحهایی مخالفم و این طرحها به دومینوی تبعیضآمیزی تبدیل شده که آخر عاقبت ندارد.
حسن لطفی در موافقت با کلیات این طرح بیان کرد: ما ۱۵ میلیون پرونده قضایی در کشور داریم و اگر به هر پرونده دو نفر رسیدگی کنند ۳۰ میلیون نفر در کشور درگیر مسائل قضایی هستند که ناشی از کوتاهی و فساد اداری و اقتصادی است. اگر میخواهیم جامعه سالم بماند باید قوه قضاییهای سالم داشته باشیم.
محمدتقی نقدعلی در مخالفت با کلیات این طرح اظهار کرد: در واقع این طرح که در دستور کار مجلس شورای اسلامی است منجر به اضافه کار پرسنل قوه قضاییه، قضات و کارکنان خواهد شد. ما نیز سخن امیرالمومنین (ع) که فرمودند قاضی از نظر معیشت باید بینیاز باشد قبول داریم اما بحث تامین مالی این طرح جای سوال است و این شائبه وجود دارد که به مشکل اصل ۷۵ بر بخورد.
علی آذری در موافقت با کلیات این طرح بیان کرد: امروز قوه قضاییه از مشکلات مختلفی رنج میبرد که یکی از آن عدم تامین بودجه کافی و معیشت قضات و کارکنان دستگاه قضاست. در همه کشورهای توسعه یافته قضات از بین نخبگان انتخاب شده و توجه ویژهای به کارکنان دستگاه قضایی میشود. باید به معیشت این کارکنان توجه شود تا دستگاه قضایی از سلامت برخوردار باشد. تکریم دستگاه قضا در کشور به منزله تکریم عدالت است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نهایت با کلیات این طرح مخالفت کردند.
انتهای پیام/