وزیر بهداشت در نخستین مراسم سالگرد شهید فخری زاده:
شهید فخری زاده نقطه درخشان تاریخ جمهوری اسلامی ایران است
وزیر بهداشت در آیین دانشگاهی اولین سالگرد شهادت دانشمند هسته ای و دفاعی کشور، شهید فخری زاده که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، این دانشمند را نقطه درخشان تاریخ جمهوری اسلامی ایران خواند و بزرگترین سرمایه کشور را نخبگان دانست.
به گزارش مملکت آنلاین، بهرام عین الهی وزیر بهداشت در آیین دانشگاهی اولین سالگرد شهادت دانشمند هسته ای و دفاعی کشور، محسن فخری زاده که در سالن همایش های بین المللی امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد، تاریخ را نمایانگر صحنه های مختلف مجاهدت ها و جنایت ها دانست و گفت: دشمن با به شهادت رساندن دانشمندانی همچون دکتر فخری زاده، مغز متفکر نظام جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد و این اتفاقات در تاریخ محو نخواهد شد.
وی عنوان کرد: شهید فخری زاده همچون تمام فعالیت های مدافعان و نخبگان در هشت سال دفاع مقدس بخش درخشان تاریخ ایران اسلامی است. مقام معظم رهبری نیز بیش از پیش بر علم تاکید دارند و بزرگترین سرمایه جامعه را نخبگان می دانند. ایشان نخبگان را مشمول نعمتی می دانند که شکر این نعمت، تلاش بیشتر است. نخبگان با تلاش انقلاب را پیش می برند و تاکنون در تمام مشکلات کشور راهگشا بوده اند.
وزیر بهداشت، شهید فخری زاده را دانشمند برجسته در تمام زمینه ها دانست و گفت: دشمن، نسل جوان و پرشور را مورد تهاجم قرار می دهد و در این میان، فرآیند واکسیناسیون در هزار و ۳۲۰ مرکز تزریق واکسن در کشور لایه های پنهان ظرفیت جوانان متدین و ولایت مدار را نمایان کرد. جوانانی که شبانه روز با همراهی نیروهای انقلابی و بسیجی فعالیت کردند و شهید فخری زاده الگوی آنان است.
عین الهی با اشاره به لزوم مطالعه در خصوص زندگی اینچنین دانشمندان ممتاز و برجسته کشور، تصریح کرد: باید فضایی برای جوانان فراهم شود تا در کنار رشد علمی، با محوریت انجام فعالیت های جهادی و خدمت به مردم، دنباله رو راه دانشمندانی همچون شهید فخری زاده باشند.
وزیر بهداشت وظیفه تمام دانشمندان و دانشگاهیان را کمک به محرومین اعلام کرد و افزود: دانشگاه ها نباید تنها به خلق ثروت توجه کنند. امروزه در وزارت بهداشت به اساتید نخبه و متدینی توجه می شود که بتوانند رهرو شهید فخری زاده باشند.
وی اظهار کرد: مهمترین موضوع امروز کشور پیشبرد پژوهش های کاربردی است. فعالیت ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در سطح کشور نباید به انتشار مقاله و ارتقای رتبه اساتید محدود باشد، به بیان دیگر رهرو راه شهید فخری زاده بودن، یعنی تولید، کمک به مردم، علوم دانش بنیان و استقرار بیش از پیش شهرک های علم و فناوری. دشمن با علم نخبگان ایرانی مخالف است و از دانشمندان کشور می ترسد.
وزیر بهداشت تشویق دانشجویان به مهاجرت را خیانت خواند وگفت: نگاه های مدیریتی و اجرایی باید به داخل کشور معطوف شود. دکتر فخری زاده نمونه بارز مصداق عبارت ما می توانیم بود. ما هم با این شعار توانستیم در مدت کوتاهی، ۱۵۰میلیون دوز واکسن را به همت مردم تزریق کنیم. همچنین ۵ مرکز تولید واکسن در کشور به تایید رسید و انواع واکسن ها در هر پلتفرمی که در سایر کشورهای به تولید رسیده نیز در داخل کشور در حال تولید است.
وی در پایان اظهار کرد: امیدوارم دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی راه اصلی خود را پیدا کنند و با هدف خدمت به مردم فعالیت کنند.
انتهای پیام/