مدیرعامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل کشور تاکید کرد:
تحقق توسعه حمل و نقل هوشمند شهری با مشارکت شرکتهای دانش بنیان
مدیرعامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور بر لزوم تحقق توسعه حمل و نقل هوشمند شهری با مشارکت شرکتهای دانش بنیان تاکید کرد.
به گزارش مملکت آنلاین، عبدالله متولی در تشریح تفاهم نامه همکاری میان اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور و ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته گفت: در این تفاهمنامه به دنبال همکاری مشترک برای اجرای بحثهای پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه حمل و نقل درون شهری هستیم. در حقیقت تلاش میکنیم از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در حوزه حمل و نقل درون شهری بهره بگیریم.
وی اضافه کرد: در شهرهای با جمعیت زیر ۱۰۰ هزار نفر که تحت پوشش اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور هستند کمتر شاهد فعالیت شرکتهای دانش بنیان هستیم و فعالیت این شرکتها بیشتر معطوف به کلانشهرهاست. این در شرایطی است که از یک هزار و ۳۷۰ شهر، یک هزار و ۲۸۵ شهر جمعیت زیر ۱۰۰ هزار نفر دارند به این ترتیب ۹۳ درصد شهرهای کشور شامل این شهرها میشود. لذا میتوان از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان در حوزه حمل و نقل و به ویژه تحقق توسعه حمل و نقل هوشمند شهری بهره گرفت. این اتحادیه هدفگذاری کلان خود را برای تحقق این مهم پیریزی کرده تا شهرهای کمبرخوردار اما با پتانسیل بسیار بالا با هماهنگی دستگاهها شاهد رقم خوردن اقدامات موثر در حوزه تحقق حمل و نقل هوشمند باشد.
مدیرعامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور ادامه داد: تلاش خواهیم داشت در راستای این تفاهمنامه شهرهای کشور بتوانند از فناوریهای نوین در حوزه حمل و نقل بهره بگیرند. اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی تلاش میکند زمینهساز فعالیت شرکتهای دانش بنیان باشد که امیدواریم با تعامل هرچه بیشتر در جلب همکاری با شرکتهای دانش بنیان شاهد توسعه این اقدامات باشیم.
وی تاکید کرد: در راستای انعقاد این تفاهمنامه کارگروهی برای پیشبرد و برنامه ریزی عملیاتی این تفاهمنامه تشکیل خواهد شد تا در نهایت شاهد انجام کارهای اجرایی در شهرهای کشور باشیم.
مدیرعامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود در تشریح محورهای اصلی تفاهمنامه منعقد شده با ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته، به همکاری در انجام انواع مطالعات حمل و نقل هوشمند شهرهای تحت پوشش این اتحادیه اشاره کرد و افزود: در راستای این تفاهمنامه همکاری و توسعه حمل و نقل همگانی هوشمند، توسعه سیستمهای مبتنی بر مشارکت و نظارت مردمی، همکاری در بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و توانمند در پیادهسازی سامانههای هوشمند و همکاری در شناسایی و بهرهگیری از مراکز رشد، شتابدهی و سرمایه گذاران در بخش حمل و نقل هوشمند شهری محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: در راستای این تفاهمنامه همکاری در اجرای پروژههای پایلوت و ملی در بخش حمل و نقل هوشمند شهری و همچنین همکاری مشترک پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه حمل و نقل درون شهری مبتنی بر دانش و فناوریهای روز دنیا با استفاده از ظرفیتهای علمی و دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان محقق خواهد شد.
انتهای پیام/