ستاری اعلام کرد

اجرای آیین نامه ای برای حمایت از پارک ها/دانشگاه‌ها سهامدار شرکت‌ها نشوند

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر اینکه تولید محصول حاصل سرمایه گذاری است، گفت: با پول دولتی محصول تولید نمی شود، نمونه آن پژوهشگاه ها هستند که قادر به تولید محصول نیستند.

اجرای آیین نامه ای برای حمایت از پارک ها/دانشگاه‌ها سهامدار شرکت‌ها نشوند

به گزارش مملکت آنلاین، سورنا ستاری امروز در مراسم افتتاح برج شماره ۲نوآوری و فناوری دانشگاه امیرکبیر، توسعه را یک مفهوم فرهنگی دانست که اگر این فرهنگ اصلاح شود، سخت افزارهای آن نیز اصلاح خواهد شد.

وی ماموریت دانشگاه‌ها را رفع مشکلات مردم و جامعه دانست و افزود: زمانی دور دانشگاه‌ها دیوار کشیده شده بود و آموزش‌هایی در آن ارائه می‌شد که ارتباطی با مسائل پیرامونی آن نداشت.

ستاری با ابراز خرسندی از اینکه اتفاقات خوبی در دانشگاه امیرکبیر در زمینه توسعه فناوری رخ داده است، یادآور شد: این اقداماتی که از سوی دانشگاه‌ها در زمینه ایجاد شرکت‌های دانش بنیان، ناحیه نوآوری، پارک ها اجرایی شده است، همگی زیر ساخت‌هایی است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی با اشاره به آیین نامه جدید برای حمایت از پارک ها، یادآور شد: این حمایت جدید اعتبارات خوبی برای پارک ها برای توسعه فیزیکی آنها ایجاد می کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر حضور بخش خصوصی در حوزه توسعه فناوری، یادآور شد: در حال حاضر سرمایه گذاری ما در پارک فناوری بزرگی چون پردیس یک به ۲۰ است و اطمینان داریم که اگر یک میلیارد تومان در این پارک سرمایه گذاری کنیم، ۲۰ میلیارد بخش خصوصی سرمایه گذاری خواهد کرد.

وی تولید محصول فناورانه را حاصل مشارکت بخش خصوصی دانست و گفت: از پول دولتی محصول خارج نمی شود، نمونه آن پژوهشگاه های دولتی هستند که توانایی تولید محصول را ندارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید روابط خود را با شرکت های دانش بنیان خصوصی ساماندهی کنند،تصریح کرد: اینکه دانشگاه‌ها بخواهند سهامداری کنند، گزینه درستی نیست.

وی با بیان اینکه معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت های خوبی از شرکت‌ها خواهند کرد، افزود: دانشگاه امیرکبیر نیز باید صندوق پژوهش و نوآوری خود را توسعه دهد تا بتواند از واحدهای فناور حمایت کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به برخی از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان دانشگاه امیرکبیر، خاطر نشان کرد: برخی از محصولات فناورانه وجود دارد که مشتریان زیادی ندارند، ولی یکی از نیازهای کشور است که نمونه آن پانسمان بیماران EB است.

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که چنین محصولاتی تولید انبوه ندارند، نیاز است تا با حمایت از این شرکت ها و پوشش ریسک آنها را یاری کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر