قیمت خرید حمایتی دام روستایی ابلاغ شد/ هر کیلو گوسفند نر ۶۲ هزار تومان
شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی قیمت خرید حمایتی دام روستایی را ابلاغ کرد.
به گزارش مملکت آنلاین، در متن نامه سید جواد ساداتی نژاد - رئیس این شورا - به وزارتخانههای جهادکشاورزی، صمت، امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه آمده است:
شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در جلسه سوم آبان ۱۴۰۰ به استناد مفاد قانون اصلاح تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی، به منظور حمایت از تولید کنندگان دام روستایی در مقابله با شرایط خشکسالی در سال ۱۴۰۰ به شرح ذیل تصویب کرد.
۱) قیمت خرید حمایتی دام روستایی تولید شده برای بره زنده نر پرواری به ازای هرکیلو ۶۲ هزار تومان و برای گوساله زنده نر پرواری به ازای هر کیلو ۵۹ هزار تومان است.
همچنین در تبصره آمده است که شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مجاز است معادل (۲۰) درصد از قیمت خرد فوق الذکر را به صورت تأمین نهاده اقدام کند.
۲) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور با اولویت اتحادیهها، تعاونیها، دامداران توانمند و سایر تشکلهای ذیربط در سازوکار اجرایی این موضوع، نسبت به خرید دام زنده در قالب تولید قراردادی اقدام
کند.
۳) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مکلف است به منظور تأمین نهاده دام زنده مولد بر اساس ضرایب اعلامی معاونت امور تولیدات دامی در قالب قرارداد امانی با دامداران به مدت سه ماه اقدام کند.
۴) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مکلف است از محل خرید این مصوبه در جهت تکمیل ذخایر راهبردی اقدام کند.
همچنین در تبصر آن آمده است که شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مجاز است به منظورتأمین و تکمیل ذخایر و راهبردی از طریق تأمین نهاده نسبت به پیش خرید دام زنده اقدام کند.
۵) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مکلف است با هماهنگی معاونت امور تولیدات دامی بر اساس مصوبه شماره ۰۲۰.۱۵۲۱۴ تاریخ ۱۴ مهر ۱۴۰۰ شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی، به منظور بهبود راندمان تولید دام زنده سبک و سنگین در تولید قراردادی نسبت به مدیریت صادرات تا رسیدن به تعادل نسبتی در بازار اقدام کند.
۶) دستورالعمل نحوه اجرای این مصوبه توسط معاونت امور تولیدات دامی با همکاری شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور، ظرف مدت یک هفته تهیه و به دبیرخانه شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی ارائه که پس از تاکید توسط وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شورا ابلاغ میشود.
۷) منابع مالی مورد نیاز این مصوبه از تسهیلات بانکی در اختیار شرکت پشتیبانی امور دام کشور تامین میشود.
۸) سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است نسبت به ضمانت بازپرداخت اعتبارات مورد نیاز، تأمین ضرر و زیان احتمالی خرید و پرداخت هزینههای تبعی اجرای این مصوبه پس از انجام حسابرسی قانونی اقدام کند.
انتهای پیام/