مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران اعلام کرد

کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های پزشکی قانونی به ۵۲ دقیقه

مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران به تشریح اقدامات انجام شده در پزشکی قانونی تهران پرداخت.

کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های پزشکی قانونی به ۵۲ دقیقه

به گزارش مملکت آنلاین، مهدی فروزش در نشست خبری امروز با خبرنگاران ضمن تبریک فرارسیدن هفته قوه قضاییه و دهه کرامت گفت: هفته قوه قضاییه فرصتی برای تجلی عملکرد قوه قضاییه است.

وی افزود: امروزه کارشناسی در رسیدگی های قضایی نقش آفرینی می کند. اداره پزشکی قانونی تهران با تسریع در ارائه خدمات در تلاش هست که با  تسریع در ارائه خدمات و خدمت رسانی به مردم  در محاکم قضایی گام بردارد.

مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران ادامه داد: در حوزه پزشکی و آزمایشگاهی تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مراجعین مدنظر است و در سال ۹۹،   میانگین رسیدگی به پرونده‌ها به  ۵۲ دقیقه کاهش یافت.  

فروزش ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده ها در قصورها  ۱۹ روز هست و  در پرونده  متوفیان مجموعا ۵۰ روز میانگین مدت زمان رسیدگی هست.  

وی افزود: افتتاح دادپزشک‌ها در شهرستان‌ها و در مواردی که فوت می شود و نیاز به مراجع قضایی نیست و بستگان با دادپزشکان تماس می گیرند و گواهی و جواز دفن خارج از مجموعه پزشکی قانونی  صادر می شود و در رباط کریم اسلام شهر و شهریار و ورامین در سال گذشته دادپزشک را  عملیاتی کردیم.

مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران تاکید کرد: یکی از اهداف اصلی ما در پزشکی قانونی تهران مکاتبات قضایی بود که از طریق الکترونیک و حذف روش های سنتی انجام می شد که به صورت صدرصدی با تمام مراجع قضایی در کشور مرتبط هستیم و در حوزه تشریح و معاینات بالینی از طریق سیستم الکترونیک cms انجام می شود. در ۴۰ درصد از مراکزی که مرتبط هستیم نظریات بصورت الکترونیک انجام می شود.

وی ادامه داد: کشیک معاینات برقرار است و معاینات عادی تا ۸ شب هر روز برقرار است و معایناتی مثل آزار جنسی شبانه روز مورد بررسی قرار می گیرند. کشیک متوفیان در کهریزک و ورامین و شهریار فعال است.

مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران افزود: اقدام خوب در سال ۹۹ دریافت الکترونیک پرونده بالینی مراجعینی که در بخش های درمانی بستری بودند هست و از بیمارستان میلاد و شهید بهشتی کلیه پرونده بالینی افراد را بصورت الکترونیک دریافت می کنیم.

فروزش افزود: در سال ۹۹ اعتبار احداث ساختمان های شرق و شمال استان را از قوه قضاییه اخذ کردیم.

وی درباره اینکه "دکتر صابری رییس بخش معاینات روانپزشکی پزشکی قانونی تهران گفته بود که در  زمان کوتاه نمی توان سلامت روان پدر و مادر بابک خرمدین را تشخیص داد، چقدر زمان لازم است و نتیجه آزمایشات در این پرونده چه بود؟ " گفت: در ارتباط با پرونده‌های روانپزشکی به صورت عام برای اظهار نظر در خصوص وضعیت روانی افراد و حوزه روانشناسی و روانپزشکی نیاز به بررسی های تخصصی از جمله تست های روانشناختی و مصاحبه با متهمان و بستگان و بررسی پرونده کیفری دارد.   این امر به وقت و زمان نیاز  دارد و چالش برانگیزند و بررسی تکمیلی پرونده می تواند راهگشا باشد.

وی افزود: معاینات روانپزشکی با پیچیدگی های خاص در این ارتباط نیاز به بررسی دقیق و تخصصی دارد و تست های روانشناختی و مصاحبه های دقیق  توسط روانپزشکان انجام می شود و اظهار نظر در این پرونده با توجه به پیچیدگی هایی که دارد در حال تکمیل  و در حال انجام هست و بخشی از آن  به مراجع قضایی ارسال شده و اگر نیاز به بررسی تکمیلی باشد متعاقبا انجام می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر