نظر نمایندگان مجلس درخصوص مذاکرات وین و رفع تحریمها
موضع نمایندگان مجلس درخصوص مذاکرات وین و رفع تحریمها تاحدودی یکسان است.
به گزارش مملکت آنلاین، نمایندگان مجلس موضع گیری سفت و سخت و رفع کامل تحریمها را برای بازگشت به برجام خواستارند.
موضع گیری حقوق بشری کنگره آمریکا علیه ایران برای تحت تاثیر قرار دادن مذاکرات هستهای است
محمود عباس زاده مشکینی، در رابطه با اهداف پشت پرده موضع گیری حقوق بشری ۲۲۰ نماینده کنگره ایالات متحده علیه ایران، گفت: آمریکا اکنون با مشکلات سیاسی و اجتماعی جدی در داخل کشورش مواجه است و به وضوح می توان نقض حقوق بشر را در این سرزمین مشاهده کرد.
نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه انسجام سیاسی و داخلی ایالات متحده در وضعیت شکننده ای قرار دارد، اظهار کرد: بنابراین به نظر می رسد قانونگذاران آمریکا باید تلاش کنند مشکلات کشور خودشان را برطرف کنند زیرا مردم این کشور دچار مشکلات فراوان هستند.
وی با بیان اینکه آمریکایی ها همواره تلاش می کنند برای خود دشمن تراشی کنند تا بتوانند از این طریق افکار عمومی کشورمان را منحرف کنند، ادامه داد: به عنوان مثال مشاهده می شود در زمان های مختلف مسائلی مانند یازده سپتامبر، شکل گیری داعش و غیره را رقم زدند تا بر مشکلات داخلی خود سرپوش بگذارند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: به عبارتی نمایندگان کنگره ایالات متحده در تلاش هستند با موضع گیری های مختلف مانند حمایت از مردم ایران و محکوم کردن کشورمان به نقض حقوق بشر، نگاه ملت های دیگر را از مسائل داخلی آمریکا منحرف کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین نباید فراموش کرد این روزها شاهد برگزاری مذاکرات هسته ای در وین هستیم از این رو آمریکایی ها تلاش می کنند با چنین موضع گیری هایی زمینه طرح مسائلی مانند حقوق بشر و غیره نسبت به ایران و ضرورت گفتگو در مورد آنها را فراهم کنند.
سیاست فشار حداکثری کاخ سفید شکست خورده است
جعفر قادری در خصوص اهداف پشت پرده جریمه ۴۳۵ هزار دلاری شرکت آمریکایی به اتهام نقض تحریمهای ایران همزمان با دور جدید مذاکرات هسته ای، گفت: کاخ سفید همواره ادعای صداقت می کنند اما همواره از ابزار تحریم و ایجاد محدودیت علیه کشورها استفاده می کنند تا سیاست هایشان محقق شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع سیاستمداران آمریکایی ها در زمان های مختلف تلاش کردند تحریم هایی با موضوعات گوناگون مانند موشکی، حقوق بشری، هسته ای، مسائل منطقه ای، اقتصادی و غیره علیه کشورمان اعمال کنند تا منافعشان تامین شود.
وی با اشاره به اینکه اکنون جمهوری اسلامی ایران در شرایطی قرار دارد که به راحتی می تواند روابط اقتصادی خوبی با کشورهایی مانند چین داشته باشد، ادامه داد: ارتقاء سطح روابط ایران با کشورهای دیگر برای غربی ها خصوصا آمریکایی ها ناخوشایند است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه آمریکایی ها صحبت از مذاکره برای بازگشت به برجام تاکید دارند اما در واقعیت طور دیگری رفتار می کنند، افزود: به عبارتی سیاستمداران کاخ سفید نمی توانند از ابزار تحریم برای فشار به ایران استفاده کنند زیرا دست کشورمان برای پیشبرد اهدافش بسته نیست.
عضو مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در واقع زمان اعمال فشار حداکثری گذشته است لذا اکنون کشورهای غربی باید در اجرای سیاست هایشان نسبت به ایران بازنگری کنند.
ژست دیپلماتیک کاخ سفید با اعمال سیاست یکجانبهگرایی علیه ملتها همخوانی ندارد
سیدعلی موسوی، در رابطه با ضرورت مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا، گفت: ایالات متحده دارای ذات استکباری است لذا شاهد زورگویی و ظلم های ناروا از سوی این کشور علیه ملت ها هستیم.
نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آرمان های انقلاب اسلامی، اظهار کرد: مبارزه با استکبار و ظلم از جمله ارزش های اسلامی بشمار می رود لذا تا زمانی که آمریکایی ها در این مسیر حرکت می کنند، این مبارزه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه خوی ظالمانه آمریکا هیچ گاه از بین نمی رود، ادامه داد: بر این اساس می تواند مشاهده کرد که مقامات کاخ سفید تلاش می کنند با بهره گیری از ظرفیت های همپیمانانشان، اقدام به اجرای دسیسه های زورگویانه کنند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه آمریکایی ها همواره ژست توجه به دیپلماسی و گفتگو را می گیرند اما تهدید و فشار را برای دستیابی به اهدافشان کنار نمی گذارند، افزود: به عنوان مثال در مذاکرات هسته ای می توان مشاهده کرد که واشنگتن بر بازگشت به برجام تاکید می کند اما در سایه این گفتگوها تحریم های جدیدی را علیه ملت ایران وضع می کند.
سخنگوی مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید اذعان کرد حیات سیاسی ایالات متحده در گرو زورگویی و یکجانبه گرایی است و این امر در حالیست که امروزه ملت ها بیدار شده و دیگر زیر بار سیاست های خصمانه کاخ سفید نمی روند.
تشکیل باشگاه کشورهای تحریمی راهکاری برای مقابله با یکجانبهگرایی واشنگتن است
وحید جلال زاده در خصوص اهمیت مقابله با یکجانبه گرایی ایالات متحده از سوی کشورمان، گفت: ظلم بزرگ یکجانبه ای از سوی غربی ها خصوصا آمریکایی ها در عرصه فناوری های نوین مانند انرژی هسته ای علیه ملت کشورمان روا داشته شد از این رو مذاکرات حول محور هسته ای شکل گرفت تا این امر برچیده شود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مذاکرات هسته ای دارای چارچوب مشخصی است، اظهار کرد: در واقع خط و مشی سیاست خارجی کشورمان صرفا مرتبط با برجام نیست و این امر در حوزه های دیگری مانند مقابله با یکجانبه گرایی که منافع ملیت ایران را تامین می کند، ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه تشکیل باشگاه کشورهای تحریمی هدفگذاری برای تحقق مقابله با یکجانبه گرایی است، ادامه داد: البته وزارت امور خارجه موافق این امر نیست زیرا نمی خواهند کلونی در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا با پرچمداری کشورمان شکل بگیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در واقع سیاست خارجی دولت کنونی غرب گرا است و متاسفانه بر این اساس حوزه های نفوذمان در آسیای میانه، آمریکای لاتین و آفریقا را از دست داده ایم یا کمرنگ شده است.
لغو تمامی تحریمها در مذاکرات وین برای حفظ برجام ضروری است
جلیل رحیمی جهان آباد در خصوص روند مذاکرات وین و تشکیل کارگروه های سه گانه برای رفع تحریم ها، گفت: لغو تمامی تحریم ها از جمله اولویت های مذاکره برجامی در وین است و این در حالیست که اکنون دو دسته تحریم علیه اشخاص و سازمان ها وجود دارد.
نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمریکایی ها تلاش می کنند تحریم ها را به دسته بندی های مختلف مانند حقوق بشر، هسته ای، منطقه ای و غیره تقسیم کنند لذا همین امر موجب شده روند مذاکرات کنونی طولانی شود.
وی ادامه داد: در واقع کارگروه های سه گانه در حال بررسی لغو تحریم ها هستند اما کاخ سفید تلاش می کنند تحریم هایی را در بخش های مختلف در نظر بگیرد؛ در صورت تحقق چنین موضوعی بسیاری از محدودیت ها باقی خواهد ماند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: در این میان باید توجه داشت مسئله راستی آزمایی از دیگر موضوعات مهم در مواجه با مذاکرات وین است که باید از سوی مجلس شورای اسلامی مورد تصویب قرار بگیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بر این اساس به نظر می رسد باید تعامل و همکاری خوبی میان دولت و قوه مقننه صورت بگیرد تا شاهد برطرف شدن تحریم ها باشیم؛ به عبارتی نباید به اختلافات دامن بزنیم و زمینه خودتحریمی را ایجاد کنیم.
انتهای پیام/