راهکارهای گذر از خاموشی ۱۴۰۰ مشخص شد
مدیرعامل شرکت توانیر از آغاز اقدام فراگیر ۱۴۰۰ توزیع برق کشور، با هدف گذر از پیک تابستان امسال خبر داد و گفت: مبارزه با دستگاه های رمزارز غیرمجاز، تعدیل روشنایی راه های بین شهری و تعدیل روشنایی معابر سه محور اصلی نخستین اقدام فراگیر است.
به گزارش مملکت آنلاین، محمد حسن متولی زاده امروز در مراسم نخستین اقدام فراگیر ۱۴۰۰ توزیع برق کشور اظهار کرد: همه توان خود را برای گذر موفق از پیک ۱۴۰۰ بکار خواهیم بست و امسال این برنامه ها در قالب اقدام های فراگیر، پیگیری و اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی مصرف برق در فروردین ماه گفت: این میزان رشد مصرف برق در فروردین ماه بی سابقه است که و نشان از تابستانی سخت و گرم دارد، گفت: کمبود تولید نیروگاه های برق آبی، به دلیل کاهش بارندگی ها، باعث بهم خوردن تراز تولید و مصرف برق شده است و به همین دلیل همکاران ما در صنعت برق باید پیش بینی های لازم را برای مدیریت این شرایط و مصرف برق انجام دهند.
مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که تابستان های سخت چندسال گذشته را با موفقیت پشت سرگذاشتیم، خاطرنشان کرد: امسال علاوه بر کاهش بارندگی ها، به دلیل قرارگرفتن در شرایط کرونایی و گرمای هوا، از هم اکنون شاهد افزایش مصرف برق هستیم و به همین دلیل نیازمند اقدامات جدیدتری هستیم.
متولی زاده یاداور شد: برگزاری این مانورها و اقدام های فراگیر نشان می دهد که آمادگی انجام عملیات را از خودمان شروع کردیم.
وی با اشاره به این که در این اقدام فراگیر ۶۰۰۰ نفر از نیروهای عملیاتی در قالب ۱۲۰۰ اکیپ حضور دارند، تاکید کرد: علاوه بر اهداف سه گانه این اقدام فراگیر، از امروز مصرف برق ادارات و شرکت های تابعه وزارت نیرو را با کاهش مصرف برق سیستم های سرمایشی تعدیل خواهد شد.
مدیرعامل توانیر تاکید کرد: در گام نخست مصرف برق ادارات صنعت برق و شرکت های تابعه وزارت نیرو با سخت گیری تا ۵۰ درصد سال گذشته کاهش خواهد یافت و در گام بعدی برای اجرای این کار در سایر دستگاه های اداری، اقدام خواهد شد.
متولی زاده در عین حال از شرکت های توزیع خواست تا برای ارتباط گیری با مشترکان پرمصرف و ارائه اطلاعات لازم به این گروه ها برای کاهش مصارف برق، آمادگی داشته باشند.
مدیرعامل شرکت توانیر همچنین یاداور شد: همه باید بدانیم که مصرف برق یک کولرگازی به اندازه چنددستگاه تنفس مصنوعی است که در این شرایط کرونایی مورد نیاز بیمارانی است که در بیمارستان ها در حال درمان هستند.
انتهای پیام/