تولید انبوه واکسن کووبرکت، اردیبهشت آغاز می‌شود

مصطفی قانعی رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا: تولید انبوه واکسن کووبرکت از اردیبهشت شروع می شود.

تولید انبوه واکسن کووبرکت، اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش مملکت آنلاین، مصطفی قانعی، رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت و گو با شبکه خبر گفت: پیشرفت‌های واکسن کوو ایران یا برکت نسبت به سایر واکسن‌ها در کشور بیشتر است و فاز یک آن به اتمام رسیده است و در فاز دوم و سوم قراردارند.

وی گفت: در فاز دوم، این واکسن به ۸۵ نفر تزریق شد که مشکلی در این رابطه پیش نیامد و احتمال دارد فاز سوم در ادامه فاز دوم انجام شود.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: زیر ساخت برای تولید ۳ میلیون دُز واکسن در ماه پیش بینی شده است و پیش بینی می‌شود از اردیبهشت ماه تولید آن شروع شود و در انبار‌ها ذخیره شود تا بعد از نتایج فاز سوم، که اگر موفقیت آمیز باشد تزریق آن آزاد شود.

قانعی گفت: ۹۵ درصد خط تولید انبوه آماده است.

وی درباره واکسن اسپوتنیک هم گفت: تا سه ماه آینده با روسیه برای ساخت واکسن در ایران، قرارداد می‌بندیم.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میهمان دیگر برنامه در ارتباط تصویری گفت: هر واکسن کرونا از هر مسیری که وارد کشور شود، توسط وزارت بهداشت خریداری شده و برای تلقیح در اختیار شبکه بهداشت قرار می‌گیرد و تا رسیدن به واکسیناسیون جمعیت هدف، انجام واکسیناسیون رایگان خواهد بود.

کیانوش جهانپور گفت: تاکنون ۳ فراخوان برای شرکت‌های خصوصی و غیردولتی برای واردات واکسن کرونا صادر شده که اگر توان خرید واکسن دارند، اسناد و مدارک خود را ارسال کنند.

وی گفت: معاملات واکسن در این بازه زمانی معمولا از دولت به دولت صورت می‌گیرد. هر واکسنی که وارد کشور شود، توسط وزارت بهداشت و هیئت امنای ارزی خریداری شده و در اختیار شبکه بهداشت برای تلقیح قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با عدم تناسب عرضه و تقاضا واکسن‌های کرونا مواجه و کمبود مواد اولیه مواجه هستیم که منجر به کندی فرآیند تولید شده است. در حال حاضر در مورد برخی واکسن‌ها چند روز و برخی چند هفته تاخیر ورود مواجه هستیم. در یک مورد نیز به دلیل نیاز داخلی یک کشور، دادستانی آن کشور مانع ورود محموله خریداری شده ما شده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر