دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا:
اقتدار امروز هوافضای سپاه قابل مقایسه با دوران دفاع مقدس نیست
سرلشکر صفوی گفت: مهمترین رسالت سپاه پاسداران، کمک به عمقبخشی خارجی و دفاعی انقلاب اسلامی است.
به گزارش مملکت آنلاین، سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه هوافضای عاشورا اظهار داشت: عظمت و اقتداری که امروز در نیروی هوافضای سپاه میبینم قابل مقایسه با دوران دفاع مقدس نیست، پایه این اقتدار، همین دانشگاه است که نیروی انسانی مؤمن، متعهد و متخصص را پرورش میدهد و زمینه را برای رشد استعدادها فراهم میکند.
سرلشکر صفوی با بیان اینکه چهل سال دوم انقلاب اسلامی با محوریت جوانان ساخته خواهد شد، به بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب اشاره کرد و اظهار کرد: شما جوانان دانشجو درنیروی هوافضای سپاه در چهل سال دوم انقلاب اسلامی نقش تعیین کنندهای در دفاع از امنیت ملی و منافع ملی کشور عزیزمان ایران خواهید داشت و باید خودتان را برای دفاع همه جانبه در تمامی عرصههای تهدید آماده سازید.
دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به رسالت سپاه پاسدارن و نیروی هوافضای سپاه در گام دوم انقلاب گفت: از نظر من مهمترین رسالت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب، کمک به عمق بخشی خارجی و دفاعی انقلاب اسلامی است. نظریه عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی تنها مبتنی بر مؤلفههای دفاعی نیست، بلکه این عمق بخشی انقلاب اسلامی مفهومی فراتر از صدور انقلاب اسلامی با ماهیت فرهنگی و اجتماعی است.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید قاسم سلیمانی در تشریح زمینهها و مراحل عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی گفت: زمینه سازی علمی و پژوهشی برای همکاریهای دفاعی و پیمان عدم تخاصم با دولتها و کشورهای دوست همسایه و عضویت و حضور دائم در سازمان همکاریهای شانگهای از راههای عمق بخشی خارجی انقلاب اسلامی است.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در بخش دیگری از سخنان خود با تحلیل تغییر و تحولات قدرت در مقیاس جهانی گفت: جهان کنونی با سرعتی بالا در حال تغییر و تحول است، این تغییر و تحول از نظر سلسله مراتب قدرت در نظام بینالملل در قاره آسیا و در غرب آسیا با شتاب بیشتری در جریان است و احتمالاً تا چند دهه آینده ما با جهانی جایگزین و متفاوت روبرو خواهیم بود و از الان باید خودمان و کشور عزیزمان ایران را برای دورانی جدید آماده کنیم وآن گام دوم انقلاب اسلامی و تمدن نوین اسلامی است.
سردار صفوی در تشریح جزئیات تغییر و تحولات آینده جهان گفت: تا ۳۰ سال آینده هیچ کشوری تنها قدرت برتر جهان نخواهد بود و دیگر در جهان قدرت هژمون نخواهیم داشت بلکه جهان شاهد ظهور و بروز نظام چندقطبی قدرت خواهد بود واحتمالا نظام قدرت از غرب عالم به سمت شرق حرکت خواهد کرد و قدرت بزرگ شرقی مرکب از کشورهای چین، هند، روسیه، ژاپن، ایران و شاید پاکستان و اندونزی در قاره آسیا شکل خواهد گرفت و ایران با داشتن موقعیت ژئوپلیتیکی برتر و حکومت با ثبات و مقتدر با تمامی این کشورها میتواند تعامل سازنده در همه حوزهها داشته باشد.
وی افزود: حتی ممکن است در حوزههای اقتصادی نیز شاهد جابجایی قدرت باشیم و شبکههای اقتصادی غیردولتی مبتنی بر فناوریهای جدید و با برخورداری از ظرفیتها و منابع اقتصادی، برخی از قدرتهای ملی را نیز پشت سر بگذارند. مبنای این تغییر و تحول قدرت، عوامل اقتصاد، فرهنگ وفناوریهای جدید خواهد بود.
این استاد جغرافیای سیاسی و ژئوپلیتیک با تأکید بر ضرورت تدوین راهبرد ملی در کشور در مواجه با جهان جدید گفت:
از نظر من در راهبرد ملی خودمان باید با آینده پژوهی روند قدرت در جهان آینده دوراهبرد نگاه به شرق و نگاه به همسایگان در اولویت قرار گیرد.
وی ادامه داد: ما باید توسعه روابط با کشورهای همسایه را جدی بگیریم. ۱۵ کشور همسایه ما حدود ۶۰۰ میلیون جمعیت دارد در حوزه جذب گردشگر و حوزه صادرات دریا پایه و زمین بایستی پایه فعالتر باشیم و ما میتوانیم سالانه میلیاردها دلار صادرات کالا و خدمات به این کشورها انجام دهیم.
سرلشکر صفوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ریشه دشمنی آمریکا با ملت ایران ارتباطی با مسائل هستهای و قدرت موشکی ندارد، به تضاد گفتمانی میان روح حاکم بر نظام سلطه و انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: آمریکاییها و صهیونیستها نسبت به اقتدار روزافزون ملت و رهبری و انقلاب اسلامی در منطقه غرب آسیا، از هوشیاری و مقاومت ملت ایران و رهبری مقتدرانه مقام معظم رهبری که عامل دفع توطئه هاست، هراسان و نگران هستند. علت نگرانی آنها در سلاح و موشک ما نیست، نگرانی آنها از تفکر و اندیشه انقلاب اسلامی است که جهان غرب و ایدئولوژی مادی گرای ماتریالیستی- لیبرالیستی و دنیا را با چالش تهدید کرده است و اسلام ناب محمدی را به عنوان راه استقلال و آزادی ملتها معرفی میکند و الگوی مردم سالاری دینی را به ملتهای اسلامی نشان میدهد.
دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری در تحلیل روندهای دولت ایالات متحده آمریکا در دوران بایدن گفت: در جریان حواشی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، شکافهای عمیق سیاسی و اجتماعی در داخل آمریکا سر باز کرد و این چالشها در داخل آمریکا ادامه دار خواهد بود.
وی افزود: آمریکاییها ۴۰ میلیون نفر جمعیت فقیر دارند، بالاترین آمار زندانیهای مربوط به آمریکاست، بیش از یک میلیون نفر آمریکایی در زندانها هستند و هیچ کشوری به این اندازه آمریکا جمعیت زندانی و زندان ندارد.
سرلشکر صفوی با اشاره به سند موقت راهبرد امنیت ملی امریکاست که بامداد پنجشنبه چهاردهم اسفند مطابق با چهارم مارس ۲۰۲۱ توسط کاخ سفید اعلام شده است گفت: به نظر میرسد ایالات متحده آمریکا در دوران بایدن برای ترمیم این شکاف به ناچار به سمت محیط ملی آمریکا عقب نشینی خواهد کرد یعنی بایدن بعنوان رئیس جمهور فعلی آمریکا تمرکزش را روی مسائل داخلی آمریکا خواهد گذاشت.
سرلشکر صفوی اخراج نیروهای نظامی آمریکا از منطقه را قطعی دانست و گفت: ما باید به همکاری با دولتها و ملتهای منطقه عامل نا امنی و کشتار و اشغالگری بیست ساله این منطقه یعنی نیروهای نظامی و متحدان آمریکا را از منطقه اخراج کنیم و استراتژی اخراج نیروهای نظامی امریکا از غرب آسیا و رهایی این مناطق از سلطه نظامی امریکا پیگیری شود.
وی افزود: از نظر من امریکا نمیتوانند در افغانستان باقی بمانند و همانطور که ملت شجاع و مظلوم افغانستان ارتش سرخ شوروی را از افغانستان بیرون راندند (۱۹۷۹-۱۹۸۹)، آمریکائیهای متجاوز را نیز از این کشور بیرون خواهند کرد.
سرلشکر صفوی با تحلیل روند حرکت انقلاب اسلامی خاطرنشان ساخت: ۴۲ سال از عمر جمهوری اسلامی ایران میگذرد و روز به روز قدرتمندتر میشود و نفوذ گفتمانی سیاسی، فرهنگی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران از خلیج فارس و دریای عمان و دریای خزر تا دریای مدیترانه رسیده است.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید قاسم سلیمانی، توسعه گفتمان مقاومت در مقابل گفتمان سازش را از دیگر عوامل عمق بخشی به انقلاب اسلامی دانست و گفت: شاخصها و مولفههای تمدن نوین اسلامی، نقشه راه و راهبرد فرهنگی تمدنی اقتصادی و سیاسی برای شکل گیری قدرت جهان اسلام تا پایان قرن حاضر میبایست تدوین شود و مراکز علمی و پژوهشی دانشگاههای سراسر کشور از جمله مراکز علوم نظامی و امنیتی و نظریه پردازان علوم روابط بین الملل و علوم سیاسی – علوم اقتصادی میتوانند زمینههای تحقق تمدن نوین اسلامی و قدرت جهان اسلام را مهیا کنند.
انتهای پیام/