درخواست تولیدکنندگان برای افزایش قیمت سیمان با استناد به گرانی ۴ برابری مازوت

یک تولیدکننده سیمان با انتقاد از اینکه از اول سال تاکنون واحدهای تولیدی با هزینه های بسیار بالایی در امر تولید روبرو شده اند، گفت: چرا سازمان حمایت به جای حل مشکلات فرافکنی می کند.

درخواست تولیدکنندگان برای افزایش قیمت سیمان با استناد به گرانی ۴ برابری مازوت

به گزارش مملکت آنلاین، اخیرا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در واکنش به گفته یکی از تولیدکنندگان سیمان که هزینه های تولید افزایش پیدا کرده و دولت باعث گرانی سیمان در سطح بازار شده است، اعلام کرد: بررسی این سازمان منوط به دریافت اطلاعات و مدارک و مستندات متقن از سوی شرکت‌هاست بنابراین با عنایت به این موضوع امکان اظهار نظر در خصوص وجوهات قانونی افزایش قیمت سیمان مقدور نمی باشد و حتی اقدامات لازم جهت تخصیص مازوت نیز به واحدهای تولیدی انجام شده بنابراین نمی توان به بهانه سوخت افزایشی در فروش قیمت کارخانجات سیمان متصور بود.

در همین زمینه غلامزاده به عنوان یکی از تولیدکنندگان سیمان با اعلام اینکه متاسفانه اطلاعات سازمان حمایت از مصرف کنندگان و اظهارات مدیران آن با واقعیت تفاوت بسیاری دارد، گفت: آقایان می گویند قیمت مازوت برابر با گاز است درحالیکه گاز هزینه حمل ندارد. و قیمت نهایی آن ۱۲۰ تومان است، اما مازوت هزینه حمل داشته و بیش از دو برابر قیمت گاز هزینه حمل دارد. از طرفی این مازوت نیاز به گرم کردن جهت انتقال دارد که این موضوع نیز هزینه زیادی را به واحدهای تولیدی تحمیل می کند.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: در واقع مازوت تا به دست تولیدکننده برسد سه تا چهار برابر قیمت گاز هزینه تمام شده دارد.

وی با اعلام اینکه مسئولان سازمان حمایت می گویند بهای تمام شده سیمان تغییری نکرده است و نباید سیمان افزایش قیمت داشته باشد، افزود: این آقایان در کدام عالم به سر می برند قیمت دلار در اول سال حدود ۱۲ هزارو  ۵۰۰ تومان بود اما امروز حدود ۲۵ هزار تومان و در مقطعی حتی بالای ۳۰ هزار تومان بود اکثر قطعات یدکی کارخانجات خارجی است و با دلار قیمت گذاری می شود حتی آجرهای نسوز با دلار قیمت گذاری می شوند. به همین علت قیمت قطعات دو تا سه برابر شده و این افزایش بر روی قیمت تمام شده تاثیرات قابل توجهی گذاشته است.

غلامزاده اضافه کرد: در سال ۹۹ دو بار افزایش کرایه حمل و نقل اعمال شد و هزینه مواد اولیه حداقل دو برابر شده است چرا سازمان حمایت و وزارت صمت فکری به حال نوسازی صنعت سیمان نمی کند اگر هزینه استهلاک و نوسازی در قیمت تمام شده لحاظ نشود به زودی صنایع زیادی از مدار خارج می شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر