۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی تقلبی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: پیش بینی می شود بین ۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی در جهان تقلبی باشد که شامل کشور ما هم می شود.
به گزارش مملکت آنلاین ، علیرضا زالی، با اشاره به اهمیت توجه به ایمنی و سلامت مواد غذایی در سراسر دنیا، اظهار کرد: رقابت های فشرده در زمینه تهیه غذای سالم موجب شده این موضوع سلامت محور، به یک منازعه در راهبرد های استراتژیک جهانی تبدیل شود.
وی با تاکید بر اهمیت شناسایی تقلبات، اثبات اصالت و ردیابی آلاینده ها، تصریح کرد: تکنولوژی های موجود در زمینه اثبات کیفیت مواد غذایی بسیار پیچیده است.
زالی گفت: پیش بینی می شود در تمام کشور ها ۵ تا ۲۰ درصد تقلب در صنعت مواد غذایی رخ می دهد که این اقدام علاوه بر مخاطرات سلامت محور، جنبه های سواخلاقی را هم در بر می گیرد. کشور ما نیز از این آمار مستثنی نیست.
وی با اشاره به تکنولوژی های پیشرفته در کشور و دستاورد های طرح جامع سلامت غذا در مرکز تحقیقات سلامت غذا، افزود: کاربرد یکی از دستاورد های این مرکز تحقیقات شناسایی آفت کش ها است که برای فرهنگ سازی در حوزه کشاورزی بسیار مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
زالی با بیان اینکه ۲۱۱ آفت کش در مزارع کشاورزی استفاده می شود که بیشتر آفت کش های ترکیبی کاربرد دارد، افزود: متأسفانه آفت کش های ترکیبی نیز اثرات سو بسیار زیادی دارد.
انتهای پیام/