نرخ ارز، دلار، سکه و طلا در بازار امروز ۱۴ آذر ۹۹

نرخ فروش سکه طرح جدید به ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان قیمت خورد. نرخ فروش دلار در بازار آزاد به ۲۶ هزار و ۱۰۰ تومان رسید و نرخ فروش یورو ۳۱ هزار و ۶۹۵ تومان تومان قیمت‌گذاری شد.

نرخ ارز، دلار، سکه و طلا در بازار امروز ۱۴ آذر ۹۹

به گزارش مملکت‌آنلاین، صبح روز گذشته در بازار آزاد نرخ فروش دلار به ۲۵ هزار و ۸۵۰ تومان رسید و یورو با قیمت ۳۱ هزار و ۲۳۵ تومان فروخته شد.

همچنین نرخ خرید دلار ۲۵ هزار و ۷۵۰ تومان و نرخ خرید یورو ۳۱ هزار و ۱۷۵ تومان ارزش‌گذاری شد. نرخ فروش درهم امارات و لیر ترکیه هم به‌ترتیب به هفت هزار و ۳۵ تومان و سه هزار و ۲۸۵ تومان رسید.

در ادمه با رشد ۵۰ تومانی نسبت به معاملات ابتدایی روز پنجشنبه،  با قیمت ۲۵ هزار و ۹۰۰ تومان فروخته شد. نرخ فروش یورو نیز ۲۰۰ تومان گران‌تر شد و به ۳۱ هزار و ۴۳۵ تومان رسید.

امروز هم دلار در بازار آزاد ۲۰۰ تومان گران‌تر و شد با قیمت ۲۶ هزار و ۱۰۰ تومان به‌فروش رسید. نرخ فروش یورو نیز ۲۶۰ تومان افزایش قیمت داشت.

نرخ ارز در معاملات بازار آزاد

انواع ارز نرخ خرید نرخ فروش
دلار ۲۶ هزار تومان ۲۶ هزار و ۱۰۰ تومان
یورو ۳۱ هزار و ۵۴۵ تومان  ۳۱ هزار و ۶۹۵ تومان 
درهم امارات هفت هزار و ۸۵ تومان هفت هزار و ۱۰۵ تومان
لیر ترکیه سه هزار و ۳۲۰ تومان سه هزار و ۳۴۰ تومان

قیمت دلار در صرافی ملی 

روز گذشته و در آخرین روز کاری بازار تهران صرافی ملی امروز قیمت دلار را کاهش داد. در حالی‌که آخرین نرخ فروش اعلام شده از سوی صرافی ملی برای دلار دیروز به ۲۵ هزار و ۵۲۰ تومان رسیده بود، دلار با قیمت ۲۵ هزار و ۴۷۰ تومان فروخته می‌شود.

با این حال نرخ یورو افزایش یافته است. نرخ فروش یورو ۳۰ هزار و ۹۰۰ تومان ارزش‌گذاری شده است. در حالی‌که آخرین قیمت اعلام شده برای یورو در روز گذشته ۳۰ هزار و ۸۵۰ تومان بوده است. دلار و یورو در صرافی ملی به‌ترتیب با قیمت ۲۴ هزار و ۴۷۰ تومان و ۲۹ هزار و ۹۰۰ تومان خریداری می‌شوند.

قیمت دلار در صرافی ملی 

انواع ارز نرخ خرید نرخ فروش
دلار ۲۴ هزار و ۴۷۰ تومان ۲۵ هزار و ۴۷۰ تومان
یورو ۲۹ هزار و ۹۰۰ تومان  ۳۰ هزار و ۹۰۰ تومان

نرخ طلای ۱۸ عیار، سکه و طلا

سکه طرح جدید صبح روز گذشته در بازار به ۱۲ میلیون تومان رسید و سکه طرح قدیم با قیمت ۱۱ میلیون تومان فروخته شد.

همچنین نیم‌سکه و ربع‌سکه به‌ترتیب با قیمت شش میلیون ۲۰۰ هزار تومان و چهار میلیون و ۲۰۰ هزارتومان فروخته شدند و هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۱۰۷ هزار تومان رسید.

در سکه طرح جدید بدون تغییر قیمت نسبت به معاملات ابتدایی روز پنجشنبه به‌فروش رسید. اما هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۴ هزار تومانی، یک میلیون و ۱۲۱ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.  

امروز سکه طرح جدید ۲۰۰ هزار تومان گران‌تر شد و با قیمت ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به‌فروش رسید. هر گرم طلای ۱۸ عیار هم با هفت هزار تومان رشد، به یک میلیون و ۱۲۸ هزارتومان قیمت‌گذاری شد.

قیمت انواع سکه و طلای ۱۸ عیار

انواع سکه و طلا

نرخ خرید

نرخ فروش

سکه طرح قدیم

۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان

۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان

سکه طرح جدید

۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان

نیم سکه

شش میلیون تومان

شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

ربع سکه

چهار میلیون تومان

چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان

سکه گرمی

دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان

دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان

مثقال طلا ۱۸ عیار

-

چهار میلیون و ۸۸۷ هزارتومان

گرم طلا ۱۸ عیار

-

یک میلیون و ۱۲۸ هزارتومان

صعود هفتگی طلای جهانی تحت تاثیر ریزش دلار

قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی تحت تاثیر خوش بینی به تدابیر محرک مالی آمریکا و افت ارزش دلار افزایش یافت و در مسیر ثبت بیش از سه درصد رشد هفتگی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۸۴۳ دلار و ۹۹ سنت رسید. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۴ درصد افزایش، به ۱۸۴۷ دلار و ۹۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز پنج شنبه ۱۲ دلار و ۱۰ سنت معادل ۰.۷ درصد افزایش یافت و در ۱۸۴۲ دلار و ۳۰ سنت بسته شده بود.

به گفته مارگارت یانگ، استراتژیست شرکت دیلی فارکس، روند صعودی طلا تحت تاثیر ضعیف شدن ارزش دلار قوی است و قیمتها از نظر تکنیکال به وضعیت بیش فروش رسیده بودند و بنابراین افزایش اخیر طلا، یک بهبود تکنیکال محسوب می شود.

این فلز ارزشمند می تواند در سطوح ۱۸۰۰ دلار و ۱۷۵۰ دلار حمایت قوی پیدا کند. با این حال یانگ هشدار داد اگر بهبود اقتصادی سریعتر شود و تورم بیش از حد رشد کند، بانک مرکزی آمریکا ممکن است روند تسهیل سیاست پولی را متوقف کند و این امر به قوی شدن دلار منجر خواهد شد.

دلار آمریکا در معاملات روز جمعه کاهش یافت و در مسیر ثبت بزرگترین کاهش هفتگی از اوال نوامبر قرار گرفت و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی ارزانتر کرد.

بسته کمک مالی ۹۰۸ میلیارد دلار که از حمایت اعضای هر دو حزب حاکم در آمریکا برخوردار است، در کنگره مورد بررسی قرار دارد و نمایندگان محافظه کار از آن حمایت کرده اند.

عامل دیگری که از افزایش قیمت طلا پشتیبانی کرد، کاهش هدف گذاری شرکت فایزر در توزیع واکسن کووید ۱۹ به دلیل اختلالات عرضه بود.

بر اساس گزارش رویترز، سرمایه گذاران منتظر انتشار آمار اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا هستند که قرار است بعدازظهر روز جاری از سوی وزارت کار منتشر شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، به ۲۴ دلار و ۹ سنت رسید و در مسیر ثبت شش درصد رشد هفتگی قرار دارد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۱.۳ درصد صعود کرد و به ۱۰۴۳ دلار و ۱۹ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۱.۲ درصد افزایش، در ۲۳۲۸ دلار و ۸۲ سنت ایستاد.

دلار کماکان عقب می رود

دلار در ادامه روند نزولی خود کانال ۹۱ واحد را هم از دست داد.

به گزارش رویترز، قانون گذاران آمریکایی هنوز نتوانسته اند بسته حمایتی دوم از اقتصاد این کشور در برابر کرونا را عملیاتی کنند. هر چند که از نظر مالی شرایط برای مقابله با کرونا خیلی رضایت بخش نیست اما در حوزه دارویی پیشرفت های جدیدی به دست آمده است و انگلیس نیز مجوز لازم برای استفاده از واکسن ساخت شرکت فایزر در این کشور را صادر کرده است. انتظار می رود تا پایان فصل بهار کار واکسیناسیون مقدماتی در آمریکا و اروپا به پایان برسد که در مرحله نخست سالمندان و گروه های حساس آسیب پذیر در برابر بیماری را در بر خواهد گرفت.

به نظر می رسد در کوتاه مدت شاهد تغییرات گسترده در رویکرد دولت بایدن نسبت به دولت ترامپ نخواهیم بود. جو بایدن- رئیس جمهور منتخب این کشور در مصاحبه جدیدی گفته است که قصد ندارد بلافاصله تغییرات رادیکال در سیاست های دولت قبل بدهد. بایدن اولویت اصلی دولت خود را احیای اقتصاد آمریکا خواند و با ابراز تاسف نسبت به وضعیت کنونی به دلیل کرونا گفت: انتظار دارم حتی قبل از روی کار آمدن دولت جدید، سنا و کنگره لایحه بسته حمایتی جدید از اقتصاد را تصویب و برای اجرا ابلاغ کنند.

گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات، طرحی را آماده کرده اند که در صورت تصویب، ۹۰۸ میلیارد دلار اعتبار دیگر را برای حمایت از بخش های مختلف اقتصاد این کشور در برابر کرونا اختصاص می دهد. طبق طرح اولیه قرار است ۲۸۸ میلیارد دلار به حمایت از کسب و کارهای کوچک و ۱۶ میلیارد دلار برای توزیع واکسن کرونا در آمریکا تخصیص یابد. همچنین ۳۰۰ دلار یارانه به صورت هفتگی به کسانی که بر اثر کرونا بیکار شده اند تعلق خواهد گرفت. پیش از این جمهوری خواهان خواستار تصویب یک بسته حمایتی ۵۰۰ میلیارد دلاری و دموکرات ها خواستار تصویب یک بسته ۲.۲ تریلیون دلاری بودند که پیشنهاد جدید می تواند به عنوان حد وسط باعث رضایت دو طرف شود.

در ژاپن نیز رئیس بانک مرکزی این کشور از آمادگی این نهاد برای اجرای بسته های حمایتی بیشتر در صورت لزوم خبر داده است. چینی ها نیز با وجود قرار داشتن فعالیت های اقتصادی در سطح مطلوب به حمایت از اقتصاد خود ادامه می دهند و بانک مرکزی این کشور حدود ۲۰۰ میلیارد دلار به بازار تزریق کرده است.

چشم انداز اقتصادی جهان رو به بهبود است و این مساله به نوبه خود باعث کاهش دارایی های امن تر و افزایش تقاضا برای دارایی های پرریسک شده است. در ماه نوامبر، رشد بخش تولیدات چین به بالاترین سطح خود در طول سه سال اخیر رسیده است و این مساله می تواند نقش رهبری چین در رهبری رشد اقتصادی جهان را تقویت کند. از سوی دیگر در اروپا زمان برای انگلیس و اتحادیه اروپا به سرعت در حال گذشتن است و طرفین هنوز نتوانسته اند به توافقی بر سر چارچوب روابط آینده خود با یکدیگر برسند. نخست وزیر اسکاتلند با انتقاد از روند فعلی مذاکرات برگزیت از برگزاری همه پرسی استقلال این منطقه از انگلیس دفاع کرده است.

حساسیت بازارهای مالی نسبت به خبر توسعه واکسن کرونا بیشتر شده است؛ چرا که اگر این تولید انبوه این واکسن ها بیشتر از حد انتظار طول بکشد یا واکسن ها اثربخشی لازم را در بین تمامی سنین و گروه ها نداشته باشند، احتمالا شاهد اعمال جدید قرنطینه ها و تعطیلی کسب و کارها خواهیم بود؛ به ویژه آن که این قرنطینه ها هزینه اقتصادی کاملا قابل توجهی دارند. برای مثال، یک مدل سنجی صورت گرفته توسط مدرسه کسب و کار پاریس و دانشگاه میلان ایتالیا نشان می دهد که بین ماههای می تا مارس قرنطینه سراسری به میزان ۱۶۸ میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا خسارت زده اما جان حدود ۲۹ هزار نفر را نجات داده است.

احتمال تقویت سیاست حمایتی بانک مرکزی آمریکا در ماه دسامبر با توجه به باقی ماندن ریسک کرونا شدت گرفته است و اگر چه شماری از مدیران ارشد این نهاد احتمال تغییر رویکرد محسوس در کوتاه مدت را رد کرده اند اما ممکن است باهدف جلوگیری از موج ورشکستگی کسب و کارها در آمریکا، بانک مرکزی آمریکا بیش از پیش در بازارهای مالی مداخله کند. از سوی دیگر با توجه به اعلام برنامه برخی از دولت های اروپایی نظیر انگلیس برای استقراض بیشتر، انتظار نمی رود چشم انداز اقتصادی اروپا نیز چندان روشن باشد و چین موتور محرک رشد اقتصادی خواهد بود.

سرانجام روند رسمی انتقال قدرت به تیم بایدن آغاز شده است و در بخش های مختلف از جمله وزارت خارجه و کاخ سفید، تیم هایی به این منظور تشکیل شده اند. شماری از ایالت های جنجالی از جمله نوادا و مینه سوتا که اختلاف آرای بایدن و ترامپ در آن ها کم بود نیز به صورت رسمی بایدن را پیروز انتخابات در ایالت های خود انتخاب کرده اند.

وزارت بازرگانی آمریکا آمار رشد نهایی سه ماهه سوم امسال را اعلام کرد که بر این اساس نرخ رشد اقتصادی این کشور مثبت ۳۳.۱ درصد اندازه گیری شده که این رقم ۶۳.۸ درصد بیشتر از رشد سه ماهه قبل و ۲.۱ درصد بیشتر از نرخ رشد پیش بینی شده قبلی بوده است. سطح تولیدات ناخالص داخلی در آمریکا هنوز ۳.۵ درصد نسبت به قبل از آغاز بحران کرونا فاصله دارد.

تاکنون بیش از ۶۵ میلیون و ۲۷۵ هزار و ۳۴۴ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین یک میلیون و ۵۰۷ هزار و ۳۷۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۲۸۱ هزار و ۲۴۸ نفر، برزیل با ۱۷۴ هزار و ۶۴۷ نفر، هند با ۱۳۸ هزار و ۹۴۶ نفر، مکزیک با ۱۰۷ هزار و ۵۶۵ نفر و انگلیس با ۶۰ هزار و ۱۱۳ نفر بوده است.

شدت گرفتن سرعت شیوع کرونا باعث شده است تا شاهد رقم خوردن رکوردهای جدید از مرگ و میر روزانه ویروس کرونا باشیم تا جایی که روز دوم دسامبر با ثبت از ۱۲ هزار و ۴۳۱ فوتی در یک شبانه روز رکورد قبلی را که مربوط به روز یادهم نوامبر با ۱۱ هزار و ۱۰ قربانی بود، شکست.

اریک نیلسون- تحلیلگر ارشد ارزی در بانک ولز فارگو- گفت: این طور به نظر می رسد که شاهد یک جدال نیرومند بین افراد خوشبین و بدبین هستیم. احتمالا همه معتقدند که در بلندمدت با وارد شدن واکسن کرونا شرایط تا حد زیادی تتغییر خواهد کرد اما این وحدت نظر در خصوص چشم انداز کوتاه مدت کمتر وجود دارد و عده ای معتقدند که بازگشت قرنطینه ها به معنای طولانی تر شدن زمان لازم برای احیای اقتصادی خواهد بود.

شاخص دلار

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۴۳ درصد کاهش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۰.۷۲ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۱۲ دلار اعلام شد (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است).

ارزهای اروپایی

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۸ درصد افزایش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۴۶ دلار مبادله شد. یورو ۰.۳۸ درصد بالا رفت و با باقی ماندن در کانال ۱.۲ به ۱.۲۱۴ دلار رسید.

ارزهای آسیایی

در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۵۳ درصد کاهش به ۱۰۳.۹۱۸ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۴۳ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۵۴۳ یوان چین اعلام شد.

منبع: فرارو

ارسال نظر