سعید جلیلی: نامزدی که فقط توییت میخواند، آیا حوصله دارد لایحه بودجه را بخواند؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همانطور که موشک نقطهزن، جایی را هدف میگیرد که تهدید نظامی او را از بین میبرد، رأیِ نقطهزن، نمایندهای را به مجلس میفرستد که میتواند تحریم دشمن را بیاثر کند.
به گزارش مملکتآنلاین، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در مسجد امام صادق(ع) مشهد با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: همچنان که برای رضای خدا و انجام درست تکلیف باید دانست به «چه کسی» رای داد و برای این کار، گروههایی، چند ماه برای تهیه فهرست وقت میگذارند و اتفاقاً کار سخت و مهمی است، بحث مهم دیگری را باید در نظر داشت تا آن اقدام نخست به نتیجه برسد؛ این که به «چه چیزی رای» دهیم.
عضو شورایعالی امنیت ملّی با تاکید بر اینکه در انتخابات، «چه کسی»، فرع بر «چه چیزی» است، تصریح کرد: ممکن است مردم شبهه اعتقادی نداشته باشند و همه ارزشها را هم باور داشته باشند و حتی نسبت به طیف و جمعیتی بگویند شما را میپسندیم، اما با همه اینها، سوالات مشروعی دارند که به دنبال پاسخ آنها هستند.در انتخابات، «چه کسی»، فرع بر «چه چیزی» است.
جلیلی ادامه داد: مردم میپرسند برای چهار جوان تحصیلکرده بیکار من چه پاسخی وجود دارد؟ برای مسکن و خانهدار شدن، حتی نه در کوتاهمدت بلکه در بلندمدت، آیا چشماندازی وجود دارد؟
نامزدی که فقط توییت میخواند، آیا حوصله دارد لایحه بودجه را بخواند؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسائل غیر تخصصی را هم درباره انتخاب نماینده، حائز اهمیت دانست و با بیان اینکه شاخصهای شِکلی هم برای تعیین «چه کسی» مهم است، گفت: نامزدی که فقط حوصله توییتخواندن دارد، آیا اصلاً حوصلهاش میکشد چهار بار لایحۀ چندین صفحهای بودجه را بخواند؟
جلیلی ادامه داد: در موضوع توافق برجام، نمایندههایی داشتیم که در آن باره اظهار نظر میکردند و وقتی میپرسیدیم اصلا آن را خواندهای پاسخ میداد: «نه، من در مجموع احساس میکنم چیز خوبی است!». توقع نداریم همه نمایندهها علامه دهر باشند و بر ظرائف و دقائق همه مسائل مسلّط باشند اما باید حداقل آنقدر حوصله و همت پیگیری داشته باشند که وقتی با طرح یا لایحهای مواجه شدند، از متخصصان کمک بگیرند و با بذل توجه وافی به جمعبندی کارشناسی برسند.
رأی مردم باید مثل موشکِ نقطهزن باشد
عضو شورایعالی امنیت ملی، با یادآوری اینکه حضور مردم در تشییع حاج قاسم، خرج موشک انتقام بود، گفت: حضور هر یک نفر آنها در راهپیمایی ۲۲ بهمن هم یک موشک در قلب مستکبران بود. هر رأی مردم در انتخابات هم مثل یک موشک بر پایگاه دشمن است، اما مسئله این است که چه زمانی این رأیها «نقطهزن» میشوند؟
جلیلی تصریح کرد: رأیِ نقطهزن، نمایندهای را به مجلس میفرستد که میتواند تحریم دشمن را بیاثر کند؛ همانطور که موشک نقطهزن، جایی را هدف میگیرد که تهدید نظامی او را از بین میبرد.
وی افزود: رقم زدن چنین صحنهای در انتخابات در گرو کار جبههای است و کار جبههای ملازم با تقسیم کار است. باید همهباهم به صحنه بیاییم و هر کسی در حد وسع و توانش در مسیر رسیدن به شناخت مشترک از مسائل و راهحلها و مطالبه آن از نمایندهها بکوشد.
حضور پرشور، نباید منحصر به قبل از انتخابات باشد
جلیلی با بیان اینکه این حضور نباید مقطعی باشد و فردای انتخابات فروبنشیند، تصریح کرد: باید بین دو انتخابات هم، همهباهم همیشه در صحنه باشند و جامعه را در مسیر رسیدن به درک مشترک از مسائل و راهحلها، سوق دهند.
عضو شورایعالی امنیت ملّی، عدم استفاده از فرصتها رو مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: رهبر معظّم انقلاب در بیانیه گام دوم پس از برشمردن نقاط قوّتِ ما در گام اول، با صراحت و صداقت از بزرگترین نقطه ضعف گام اول یاد کردند و گفتند ما رتبۀ اول عدم استفاده از فرصتها را کسب کردیم.