معاون رییس جمهوری: درآمد نفتی پاسخگوی رفاه ۸۰ میلیون جمعیت ایران نیست
اون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد علمی نخبگان با اشاره به اینکه دوران اتکا به درآمدهای نفتی گذشته است، گفت: درآمدهای نفتی دیگر پاسخگوی هزینههای رفاه ۸۰ میلیون جمعیت ایران نیست و باید درآمدهای جدید از جمله اقتصاد دانشبنیان را تقویت کرد.
به گزارش ممکلتآنلاین، سورنا ستاری شامگاه شنبه در شورای اداری چهارمحال و بختیاری در خصوص درآمد حاصل از نفت عنوان کرد: پایه اقتصاد ایران باید بر مبنای منابع انسانی متمرکز و کارآفرینی مورد توجه جوانان، واقع شود و ابتکار، نوآوری و ریسکپذیری به فعالیتهای انسان ارزش می دهد.
وی تصریح کرد: پرهیز از خام فروشی و تولید محصولات، پایین دستی با هدف ایجاد ارزش افزوده در منابع باید به طور خاص در دستورکار مسوولان و برنامهریزان قرار گیرد.
وی یادآور شد: چهارمحال و بختیاری نسبت به ۴ سال گذشته جهش و تحول مطلوبی در حوزه علمی، مراکز رشد و پارک علم و فناوری داشته است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد نخبگان اظهار داشت: آموزش و پرورش این استان، فضاهای مناسبی را برای توسعه فعالیت پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری اختصاص داده است که قابل قدردانی است.
وی گفت: توجه به زیرساختهای اکوسیستم و زیستبوم به بازگشت و مهاجرت معکوس نخبگان چهارمحال و بختیاری و فعالیت در داخل استان کمک میکند.
ستاری تاکید کرد: بازگشت دانشگاهیان استان و فعالیت در داخل با توجه به ظرفیتهای فراوان در بخشهای مختلف نوعی ارزش است.
وی افزود: معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری برای تقویت زیرساخت های چهارمحال و بختیاری و افزایش ردیف اعتباری صندوق پژوهش و فناوری استان کمک و سرمایهگذاری میکند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد نخبگان تصریح کرد: هر فضایی که از سوی استان در اختیار این معاونت قرار گیرد نسبت به تجهیز آن برای توسعه فعالیتهای علمی و فناوری اقدام میشود.
وی یادآور شد: در این سفر مقرر شد تا تمامی ساختمانها و طرحهای نیمه تمام پارک علم و فناوری استان تا پایان دولت تدبیر و امید تکمیل و بهرهبرداری شود.
ستاری، استخدام دولتی را نابودی نوآوری و از بین بردن اعتماد به نفس دانست و اظهار داشت: تلاش برای بازگشت ارزش کارآفرینی ضرورت دارد.
وی گفت: دانشگاهها باید بخش قابل توجهی از درآمدهای خود را از طریق فروش فناوری و ارتباط با صنعت به دست آورند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد نخبگان تاکید کرد: دولت هر چقدر در امر پژوهش سرمایهگذاری کند منجر به تولید محصول نخواهد شد و تولید محصول تنها با سرمایهگذاری بخش خصوصی بر روی یک ایده امکانپذیر است.
ستاری تصریح کرد: وجود ۴۰ تا ۵۰ هزار دانشجو در چهارمحال و بختیاری باید تاثیر خود را در اقتصاد استان نشان دهد و خروجی تمامی دانشگاه های استان باید به رفع مشکلات مردم در بخشهای مختلف کمک کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد نخبگان اظهار داشت: البته هماینک تغییر نگرش در دانشگاههای استان مشهود است و این امر بهزودی تاثیر خود را در حوزههای مختلف نشان خواهد داد.
وی گفت: فضای کسب و کار باید از سوی سازمانهای دولتی تقویت و زمینههای توسعه آن فراهم شود.
ستاری تاکید کرد: امید است با تقویت زیرساختهای و افزایش ردیف اعتباری صندوق پژوهش و فناوری استان بتوان، اتفاقهای خوبی در چهارمحال و بختیاری را شاهد بود.
به گزارش ایرنا، همزمان با هشتمین روز از دهه فجر، ۴ محصول فناورانه پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری روز شنبه با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی شد.
«کیت تشخیص میکروبی انتروباکتریاسهها و دیگر گرم منفیها»، «سامانه هوش ابزار»، «سوهان برقی دندان اسب» و «ترکیب اصلاحکننده آب مورداستفاده در محلولپاشی کشاورزی» از جمله این محصولات فناورانه است.
«کیت تشخیص میکروبی انتروباکتریاسهها و دیگر گرم منفیها»، از ۲۰ تست بیوشیمیایی استاندارد تشکیل شده است که میتواند در عرض ۱۸ تا ۲۴ ساعت باکتریهای انتروباکتریاسه و اغلب باکتریهای گرم منفی را تشخیص دهد.
این تست میتواند در زمینه تشخیص بیماریهای عفونی و باکتریهای صنعتی کاربرد داشته باشد.
«سامانه هوش ابزار» با پردازش متون وبسایت مورد نظر (یا متن محتوایی سایت یا کامنتهای کاربران) توانایی تشخیص حالت احساسی متن یا دیدگاههای کاربران را دارد.
«سوهان برقی دندان اسب» نیز میتواند جوابگوی نیاز داخل باشد و از واردات سوهان دندان اسب جلوگیری کند.
در حال حاضر سوهان کشیدن دندان اسب با وجود اهمیت بالای آن درکشور ما به خوبی و در مدت زمان استانداردآن انجام نمیشودکه علت آن به خاطر هزینه بالایی است که دامپزشک و دامدار بابت خرید سوهان باید بپردازند.
این سوهانها هم اینک در انحصار کشورهایی همچون آمریکا، انگلیس، ایتالیا وآلمان است و به خاطر تحریمهای موجود از طرف این کشورها هزینه تهیه این آن چندین برابر شده است از همین رو نیاز به ساخت سوهان دندان اسب با ویژگی جدید در کشور احساس شد.
«ترکیب اصلاحکننده آب مورداستفاده در محلولپاشی کشاورزی»، این محصول نقش مهمی در افزایش راندمان سمپاشی و محلول پاشی دارد.
ترکیب اصلاحکننده PH و کشش سطحی با تنظیم و نمایش اسیدیته مناسب و کاهش کشش سطحی آب باعث افزایش پایداری سموم و ترکیبات تغذیهای در مخزن سمپاش، افزایش خاصیت ترکنندگی سطح برگ و افزایش راندمان جذب ترکیبات از طریق برگ گیاهان و کاهش میزان مصرف سموم و نهادهها میشود.