رییس سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه: مبارزه با تمام ارکان فساد انجام می شود
رییس سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به برخی جزییات سند تحول قوه قضائیه گفت: مبارزه باتمام ارکان فساد درکشور طبق این سند پیش بینی شده است.
به گزارش مملکتآنلاین، حجت الاسلام والمسلمین علی عبداللهی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان ساوجبلاغ اظهار داشت: در سند تحول قوه قضائیه مبارزه با تمام ارکان فساد در تمام ابعاد فساد در نظر گرفته شده و ما هم از خود شروع کردهایم که کسی بر ما خرده نگیرد.
رییس سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه گفت: در سیاستگذاری سند تحول قوه قضاییه اجازه تضییع حق هر کسی که در صنعت و تولید دلسوازانه کار می کند داده نشده و پشتیبانی از مدیران اجرایی با تمام قدرت است .
وی با اشاره به اینکه اعضای شورای تامین مناطق باید در بین مردم حضور داشته باشند،گفت: حضور در بین مردم موجب اعتماد آنان به مدیران می شود.
رییس سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به اهمیت سند تحول در سیستم قضا اظهار داشت: براساس این سند، رییس قوه قضائیه به همراه معاونان و شورای عالی قضایی کشور در استانها حضور یافته و مشکلات و موانعی که در راستای پیشبرد اهداف در مسائل اجتماعی، سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی وجود دارد را شناسایی و براساس موازین قانونی و شرعی با دستورات لازمه بررسی و تصمیمگیری میشود.
وی افزود: این حضور تاثیرات خوبی داشته و شاخصترین مسائله در این سفرها اشکالاتی است که در بحث مسائل و مفاسد اقتصادی به وجود آمده که از زبان مردم شنیده می شود و به صورت نوشتاری اخذ و مورد بررسی قرار می گیرد.
عبداللهی اظهار داشت : اشکال ما در جامعه تخصصی عمل نکردن در مسائل اجتماعی آن هم به دلیل نداشتن برنامه راهبردی است که افزایش بیبرنامهگی، فساد فرهنگی، اجتماعی، مالی و فقر معیشتی به دنبال خواهد داشت ، براین اساس تخصص در عرصه مدیریت مهمترین رکن است.
این مسوول خاطرنشان کرد: تصمیمات در حوزه جغرافیایی هر شهرستان بر اساس آنچه که قانون آن را تبیین کرده، اجرا می شود و برای اجرا نظام حاکمیتی ملاک عمل خواهد بود که تخصصی عمل نکردن در مسائل اجتماعی به خاطر نداشتن برنامههای راهبردی مهم است.
حجت الاسلام عبداللهی با اشاره به سالروز حماسه ۹ دی گفت: نفاق از مبدا تاریخ اسلام شناخته شده بوده و انسانها از آن زمان به بدنبال راهکاری به نفع خودشان بودهاند و در اتفاقات مربوط به جریانات ۹ دی نیز نفاقی اتفاق افتاد که با خباثت چهره از روی خود برداشت و در مقابل دین و انقلاب ایستاد اما مردم غیرتمند ایران یکبار دیگر در تاریخ انسانیت به میدان آمدند و با بصیرتی که بر عالمیان محرز شد غیرتمندانه از آرمانها و در صیانت از ستون خیمه انقلاب حراست و پاسداری کردند.
وی گفت: پس از چهار دهه از پیروزی انقلاب، مقام معظم رهبری منشوری به نام گام دوم انقلاب نوشتهاند و برای هر قسمت از فرآیند حاکمیت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی برنامهای تدوین کرده و راهبرد ایجاد شده و مهمترین محور در این بحث منشور گام دوم انقلاب تخصصی عملکردن نسبت به مسائل موجود در حاکمیت است.
رییس سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به قوانین نادرست حاکم در مجلس شورای اسلامی گفت: در زمان حاضر عدهای برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرده اند که توان انجام وظیفه در منزل را هم ندارند و این نقص قانونی است ، شخص زمان اجرایی اش سپری شده و محکومیت دارد اما برای نماینده شدن اقدام کرده است.
وی گفت: در دنیا مسکن میخواهند احداث کنند حداقل یک گروه مهندسیسازه مینشینند ۶ ماه برای یک منطقه برنامهریزی میکنند که این مسکنی که ما میخواهیم برای پنج هزار نفر ایجاد بکنیم ۱۵۰ سال آینده بحث استحکام آن چگونه باشد اما در کشور ما مسکن ۲۰ ساله را فرسوده میدانند چون تصمیم گیری راهبردی نبوده است.
حجت الاسلام عبداللهی با اشاره به این جمله که ما قبل از این که کلنگ احداث بناهای غیرمجاز به زمین زده شود جلوی آن را بگیریم بیان داشت: این صحبت خوبی است اما این اطلاعات باید به دستگاه قضایی اعلام شود که جلوی آن گرفته شود.
وی گفت: در وضعیت موجود دستگاه قضا از باب ترحم و کمیته امدادی عمل نمی کند و با دستور رییس قوه قضاییه بنا بر ترحمهای خانوادگی نسبت به هیچ کس نداریم.برخی از قضات ما در محکمه انتظامی در معرض ابتلای به مسائل روانی قرار میگیرند به اجبار بازنشسته و از کار افتاده می کنیم چرا که بیشترین مراجعه کننده در ادارات محکم قضایی است.
رییس سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضاییه در زمینه مسائلی که در نشست شورای اداری ساوجبلاغ مطرح شد گفت: بسیاری از این مسائل با تدبیر حکیمانه همین مجموعه دراین منطقه قابل حل است و با ائتلاف ، تعامل و تفاهمی که در سطح حاکمیت نظام وجود دارد امر مبارکی است که منحصر به این منطقه نیست و در تمام استانها و سفرهایی که رییس قوه قضاییه در کشور داشتهاند و یا ما با متولیان جامعه حاکمیتی برخورد داشته ایم این موضوع دیده شده است.
حجت الاسلام عبداللهی افزود: این قدردانی می خواهد وقتی در مجموعه حاکمیتی در یک شهرستان ۲۷۰ هزار نفری تمام مسوولان ادارات متفق القول اعلام میشود که هیچ مشکلی با هم ندارند، این خودش یک برند برای تصمیم گیریهای کلانی است که با خرد جمعی شما میشود حل گردد و وقتی این تعامل وجود داشته باشد هر اتفاقی بیافتد انزار و آرا دیگری این خرد جمعی را تشویش نخواهد کرد.
ابوالقاسم پالیزگیر فرماندار ساوجبلاغ در این نشست اظهارداشت: بیش از یک هزارو ۲۰۰ واحد صنعتی در ساوجبلاغ فعال بوده که نیازمند حمایت دستگاه قضایی هستند.
این مسوول خاطرنشان کرد: برخی از شرکتها با یک مشکل کوچک برای آنها رای صادر شده که منجربه تعطیلی کارخانه و بیکاری کارگران شده که در نتیجه مشکلات امنیتی به وجود می آید.
وی ، رفع مشکل حقوقی اراضی کوثر مربوط به کارکنان دستگاه های اجرایی در شهر هشتگرد را یکی از اقدامات دستگاه قضایی برشمرد و گفت: با همکاری و همراهی دستگاه قضایی مشکلات این اراضی پس از ۲۰ سال مرتفع شده است.
پالیزگیر از اهتمام دستگاه قضا در ساوجبلاغ قدردانی کرد و افزود: با توسعه شهرستان و افزایش جمعیت مشکلاتی گریبانگیر ساوجبلاغ خواهد شد که انتطار داریم دادگستری و دادستانی بر اساس رشد جمعیت امکانات لازم را به این منطقه اختصاص دهند.
فرماندار ساوجبلاغ در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات حقوقی اراضی اداره برق در شهرجدید هشتگرد اشاره کرد و گفت: این پرونده ۱۷ هزار نفر را درگیر خود کرده که انتظار می رود هر چه سریع تر مشکل حقوقی آن برطرف شود.
حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی ، رییس قوه قضائیه برای بررسی نیازهای قضایی استان البرز به این استان سفر کرده است.