با تصویب کمیسیون تلفیق مجلس:

کارمندان با درآمد تا ۳ میلیون تومان از پرداخت مالیات معاف می‌شوند

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۹ کل کشور گفت: بر اساس تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۹۹ کل کشور که مربوط به معافیت‌های مالیاتی است کارکنان دولت با درآمد تا ۳ میلیون تومان از پرداخت مالیات معاف می‌شوند.

کارمندان با درآمد تا ۳ میلیون تومان از پرداخت مالیات معاف می‌شوند

به گزارش مملکت‌آنلاین، هادی قوامی روز چهارشنبه در تشریح نشست این کمیسیون گفت: بر اساس تبصره ۶ که مربوط به معافیت‌های مالیاتی است کارکنان دولت با درآمد تا ۳ میلیون تومان از پرداخت مالیات معاف هستند.

وی افزود: کارکنان با درآمد بین ۳ تا ۱۵ میلیون تومان نیز ۱۰ درصد مالیات پرداخت می‌کنند و درآمدهای بالای ۱۵ میلیون تومان ۲۰ درصد مالیات در سال پرداخت خواهند کرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق همچنین در خصوص معافیت مالیاتی کارگران نیز گفت: کارگران با درآمد تا ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در ماه از پرداخت مالیات معاف می‌شوند.

قوامی با بیان اینکه جلسات بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق دیشب و صبح امروز ادامه داشت، گفت: بنابر تبصره ۵ لایحه بودجه شرایطی را درسال ۹۹ فراهم می کنیم که هم پروژه های عمرانی و هم پروژه های بخش های غیر دولتی مانند شهرداری ها بتوانند از ظرفیت اوراق مشارکت استفاده کنند؛ دولت برای بازپرداخت اصل و سود اوراق سررسید شده تا سال ۹۹ یکصد هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی را بر اساس مقررات مربوط منتشر می کند.

وی ادامه داد: در بند الف تبصره ۵ به شرکت های دولتی اجازه داده شد تا سقف ۶۵ هزار میلیارد اوراق مالی اسلامی را منتشر کنند، بنابر بند الف این تبصره، به دولت اجازه داده شد برای تامنی مالی تا مبلغ ۵۵ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی ریالی- ارزی را منتشر و منابع را به ردیف خاصی واریز کند تا از از محل بودجه صرف فعالیت های عمرانی شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۹ کل کشور افزود: بنابر بند ج تبصره ۵ ماده واحده؛ اوراق فروش نرفته در بندهای الف و ب این تبصره به دستگاه های اجرایی اجازه داده شد که این اوراق را برای تسویه بدهی به طلبکاران از دولت واگذار کنند. همچنین در بند د به دولت اجازه داده شد که تا سقف ۸۰ هزار میلیارد ریال برای طرح های حمل و نقل  شهری از جمله قطار شهری در شهرهای مختلف کشور اختصاص دهد.

قوامی ادامه داد: در بند ه تبصره ۵ به دولت اجازه داده شد که اسناد خزانه اسلامی را تا ۳ سال با حفظ قدرت خرید در سقف مصوب شده  شورای پول و اعتبار تا سقف ۲۰هزار میلیارد ریال برای واگذاری به طلبکاران صادر کند.  همچنین بنابر بند و این تبصره به اجازه داده شد که اوراق مالی تا سقف ۵ هزار میلیارد ریال افزایش بار تسویه بدهی دولت به پیمانکاران افزایش یابد؛ پیمانکاران پیش از این موظف بودند که ۲۵ درصد منابع را نقدی پرداخت و مابقی را تهاتر کنند که کمیسیون تلفیق با افزایش این رقم، زمینه تسهیل تسویه بدههی دولت به پیمانکاران را فراهم کرد؛ بنابر این مصوبه بر اساس تاریخ بدهی، اولویت با کسانی است که مدت زمان بیشتری از دولت طلبکار بوده اند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه گفت: بر اساس بند ز تبصره ۵ به بیمه مرکزی اجازه داده شد تا سقف هزار میلیارد تومان اوراق را در بازار سرمایه اوراق  بهادار منتشر کند؛ بنابر بند ط این تبصره به وزارت خانه ها اجازه داده شد که با تایید شورای اقتصاد تا سقف ۳۵ هزار میلیارد تومان اوراق مالی را منتشر کند، بنابر مصوبات کمیسیون تلفیق،به آموزش و پرورش این فرصت داده شد تا ۲۰ هزار امیلیارد ریال اوراق مالی برای اختصاص به اجرای طرح های سازمان تجهیز و نوسازی مدارس منتشر کند.

وی با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق در خصوص واگذاری ها نیز گفت: براساس بحث مربوط به مولد سازی دارایی ها به وزارت اقتصاد و دارایی اجازه داده شد در راستای مولد سازی داریی ها تا سقف ۸۰ هزار میلیارد ریال اموال غیر منقول  خود را با رعایت تشریفات قانونی واگذار کند همچنین وزارت اقتصاد و دارایی مجاز شد که تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان از اموال و دارایی های خود را به صورت شفاف به مزایده بگذارد. اگر نتوانستند این کار را بکنند این کار را برای تسویه بدهی دولت به پیمانکاران طلبکار از دولت واگذار کنند.

قوامی در خصوص تبصره ۱۴ مربوط به منابع درآمدی برای  هدفمندی نیز گفت: فروش فرآورده های نفتی داخلی ۷۷ هزار میلیارد تومان است که در ۷ بخش پیش بینی شده است؛ ۸۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از محل صادرات فرآورده های نفتی پیش بینی شده است، ۳۱ هزار میلیارد تومان از محل فروش گاز طبیعی، ۲۴ هزارو ۳۰۰ میلیارد تومان از محل فروش برق به مشترکین، ۲۶ هزار میلیارد تومان از محل فروش میعانات گازی، ۳ هزار و ۱۰۰ میلیار تومان از محل فروش آب مشرکین پیش بینی شده که در در کمیسیون در دست بررسی است.

 

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر