وجود مدارس کانکسی پس از ۱۶ سال از وقوع زلزله بم!
نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم آوار برداری برخی نقاط این شهرستان پس از ۱۶ سال از وقوع زمین لرزه در این منطقه تصریح کرد: بعد از گذشت سالهای زیاد هنوز برخی از مدارس این شهرستان کانکسی بوده و نیاز است که مسئولین برای حفظ حرمت همه مردمان این منطقه، تدارک لازم را برای مردم ببینند.
به گزارش مملکتآنلاین، حبیبالله نیکزادی عصر امروز پنجم دیماه در مراسم شانزدهمین سالگرد زلزله بم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جانباختگان زلزله سال ۸۲ این شهرستان گفت: این حادثه دل همه مردم دنیا را به درد آورد و مصیبتی عظیم برای مردم و داغ بزرگی برای دنیا بود.
وی اظهار کرد: بم این شایستگی را دارد که مسئولین کشوری به وضعیت این شهرستان رسیدگی و روز به روز موثعیت این شهر بهبود پیدا کند زیرا در این شهر به واسطه وجود ارگ جهانی بم، شاهد حضور گردشگران خارجی و داخلی هستیم و این گردشگران سفیران بم در همه نقاط جهان هستند.
نماینده چهار شهرستان شرقی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم آوار برداری برخی نقاط این شهرستان پس از ۱۶ سال از وقوع زمین لرزه در این منطقه تصریح کرد: بعد از گذشت سالهای زیاد هنوز برخی از مدارس این شهرستان کانکسی بوده و نیاز است که مسئولین برای حفظ حرمت همه مردمان این منطقه، تدارک لازم را برای مردم ببینند.
وی اعلام کرد: مسئولینی که عملیات بازسازی شهر را پایان یافته تلقی کردند بزرگترین جفا را به این خطه کردند و حتی شاهد بودیم که شاخصهای توسعه این شهر را با وجود همه آوارهای برجای مانده و خرابیها؛ جزء شهرهای برخوردار معرفی کردند. در حالی که به هیچ عنوان این شاخص ها با شهر بم همخوانی ندارد و باید بازنگری در این راستا صورت گیرد و ما بیش از این دیگر تحمل این نامهربانی ها را نداریم.
نیکزادی خواستار تسریع در روند تدوین طرح جامع و تفضیلی شهر بم شد و افزود: وجود چنین طرحی سبب خواهد شد تا دیگر شاهد از بین رفتن باغات زیبای این شهر نباشیم. باید در این طرح چند شهرک مسکونی در میان باغ های زیبای این شهر دیده شود تا حالت باغ شهری بم حفظ بماند زیرا همه زیبایی این شهر به نخلستانهای پابرجای آن است.
نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه میراث گرانمایهای در شهر، به آینه دقی برای ما تبدیل شده است افزود: متاسفانه نتوانسته ایم با وجود چنین میراث گرانبهای جهانی از ظرفیت و پتانسیل این میراث گران بها در راستای ایجاد اشتغال و سرمایهگذاری استفاده مناسبی را بکنیم.
حجتالاسلام قاسم دانشی امام جمعه بم نیز در این مراسم گفت: شانزده سال قبل غمی عظیم بر سینه بسیاری از انسانها سنگینی میکرد و در چنین روزی جمعی از مردم بم در زلزله جان خود را از دست دادند.
وی با بیان این مطلب که این شهر به دارالصابرین معروف شده است، تصریح کرد: براساس نظر کارشناسان؛ بم، مستحکمترین شهر در ایران است و امیدواریم مسئولین نقصیههایی که از زلزله در این شهر برجای مانده، را هرچه زودتر برطرف کنند.