وزیر بهداشت: جاسازی قرص در کیک، کار شبکه‌ای خرابکار است

وزیر بهداشت گفت: یک شبکه فاسد و خرابکار اقدام به جاسازی قرص در کیک کرده که به زودی شناسایی و با آن برخورد می‌شود.

وزیر بهداشت: جاسازی قرص در کیک، کار شبکه‌ای خرابکار است

به گزارش مملکت‌آنلاین، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یک شبکه فاسد و خرابکار اقدام به جاسازی قرص در کیک کرده که به زودی شناسایی و برخورد می‌شود.

سعید نمکی بیان کرد: جاسازی قرص‌ها در کیک کار خط تولید نیست و در نظام توزیع نیز موردی نیافتیم.

او افزود: جریانی به عمد این کار را برای به زمین زدن صنعت کیک و شکلات کشور که از صنایع موفق است دنبال می‌کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: نهاد‌های اطلاعاتی پیگیر این موضوع هستند و به زودی شبکه‌ای که پشت پرده این فساد و خرابکاری است را شناسایی کرده و برخورد می‌کنیم.

نمکی درباره آخرین وضعیت آنفلوآنزا نیز گفت: موج آنفلوآنزا با این شدت را در سال ۹۴ نیز شاهد بودیم البته امسال علاوه بر ایران کشور‌های کویت، عمان، امارات، افغانستان و پاکستان، منطقه خلیج فارس و حتی کشور‌های اروپایی را نیز گرفتار کرده و مرگ و میر نیز به همراه داشت.

او گفت: با آمادگی کامل وزارت بهداشت و آموزش گسترده، موج آنفلوآنزا مهار شد به گونه‌ای که در هفته گذشته و سه روز اخیر آمار ابتلای قابل توجه جدید نداشتیم و مرگ و میر به دلیل آنفلوآنزا گزارش نشده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این وزارتخانه برای اجتماعی کردن و جامعه محور کردن نظام سلامت نیازمند مشارکت عمومی مردم است چرا که مهار بیماری‌های غیر واگیر به عنوان شایع‌ترین علت مرگ و میر تنها با کمک مردم امکان پذیر است.

نمکی افزود: طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» این است که وزارت بهداشت از درون خانواده با اولویت بانوی خانواده، یک سلامت یار یا سفیر سلامت انتخاب کرده و وی را در زمینه موارد پیشگیری آموزش می‌دهد.

او اضافه کرد: همچنین فرد منتخب بخاطر تاثیری که بر روی دیگر افراد خانواده دارد، درباره تغییر الگوی زندگی به سمت الگوی مناسب و سالم، پوشش واکسیناسیون، مراقبت‌های بهداشتی اولیه، درمان‌های ابتدایی که می‌تواند قبل از ورود اورژانس انجام داد یا علائم بیماری را به مرکز فوریت‌ها و مراکز درمانی بازگو کرد آموزش می‌بیند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با این آموزش‌ها در توابخشی درون خانواده و رسیدگی به وضعیت سالمندان که آمارشان رو به افزایش است میتوان اثر مثبت گذاشت.

نمکی ابراز امیدواری کرد: دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی از سال دوم به بعد مسئولیت حل مشکلات درون خانواده و نظام سلامت را با ارتباط با سفیر سلامت دنبال کنند.

یادآوری می‌شود که به گفته مسئولان وزارت بهداشت تاکنون هیچ سندی که تأیید کند کیک‌های آلوده به قرص در سطح وسیع و گسترده تولید یا توزیع شده‌اند وجود نداشته و این موارد بیشتر به نظر می‌رسد برنامه‌ای برای حاشیه‌سازی صنعت غذایی کشورمان و بازار‌های صادراتی آن است.

محمد حسین عزیزی مدیرکل نظارت برفرآورده‌های غذایی وزارت بهداشت نیز پیشتر در این باره اعلام کرده بود: جاسازی قرص و کپسول در برخی کیک‌های برند ایرانی به صورت عمدی و پس از کارخانه انجام شده و احتمالا یک اقدام برای تشویش اذهان عمومی بوده است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر