سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران:

فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است / آمریکا بخشی از مشکل موضوع فلسطین است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری امروزش اظهار کرد: آمریکا بخشی از مشکل موضوع فلسطین است و نه بخشی از راه حل آن.

فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است / آمریکا بخشی از مشکل موضوع فلسطین است

به گزارش مملکت آنلاین، ناصر کنعانی در ابتدای این نشست سالروز تشکیل بسیج مستضعفین را گرامی داشت و گفت: آنها خادمان بی ادعا و بی نام و نشانی هستند که در عرصه‌های مختلف از جمله در حوزه امنیت و سازندگی در حال خدمت به  مردم  ایران هستند.

او همچنین فرارسیدن ایام فاطمیه را نیز تسلیت گفت.

وی با بیان اینکه در طول جنگ غزه متاسفانه آمریکا عملاً بخشی از جنگ بود و شاید بتوان گفت که تمام این جنگ بود، ادامه داد: اگر آمریکا و حمایت‌های آن نبود، این جنگ  رخ نمی‌داد. آمریکا توان اثرگذاری بر روی رژیم صهیونیستی برای بازدارندگی جهت جلوگیری از وقوع این جنگ را داشت ولی در طول این مدت به رژیم صهیونیستی برای انجام جنایت در غزه چراغ سبز نشان داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد بیانیه اخیر سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران گفت:  فعالیت‌های هسته‌ای ایران از جمله غنی‌سازی در سطوح مختلف صلح‌آمیز و در راستای حقوق جمهوری اسلامی ایران براساس NPT است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به تمام تعهدات خود در برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل عمل کرده است.

کنعانی با بیان این که این کشورها بعضا تعهدات داوطلبانه را  با تعهدات قانونی مخلوط می‌کنند و تلاش دارند  که با پنهان کردن واقعیات ، اتهاماتی را مطرح کنند ، گفت : همکاری های ایران با آژانس  بین المللی انرژی اتمی تحت شعاع اظهارات غیر سازنده برخی طرف‌ها قرار نمی‌گیرد و همکاری های ایران با آژانس برمبنای توافق و بیانیه مشترک تنظیم شده ادامه پیدا می‌کند.

وی همچنین با بیان این که مذاکرات، مسیر خود را دارد، ادامه داد: مسیر دیپلماتیک در بحث مذاکرات برجامی همچون گذشته باز است  و ایران برای انجام مذاکرات و تداوم مذاکرات برای بازگشت متعهدانه طرف‌های برجام به این توافق بین‌المللی، هیچ‌گونه محدودیتی ندارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه  امروز زمان توافق آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونسیتی و جنبش حماس تمام می‌شود. آیا این احتمال وجود دارد که توافق آتش بس تمدید شود؟ گفت: خواست و انتظار ما این است که جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه به طور کامل متوقف شود و آتش‌بس موقت وارد یک روند پایدار شود و  جنایت صهیونیست‌ها علیه مردم غزه تکرار نشود و این خواست جامعه جهانی نیز هست.

وی با بیان این که در این ارتباط با طرف‌های منطقه‌ای در تماس و رایزنی هستیم، گفت: یکی از اهداف در مذاکرات این است که آتش‌بس موقت، وارد روند پایداری شود و جنایت‌های رژیم صهیونسیتی علیه مردم فلسطین و غزه تکرار نشود.

کنعانی با اشاره به سفر اخیر وزیر امور خارجه به قطر و دیدار و رایزنی هایش با مقامات این کشور عربی در خصوص تحولات اخیر اراضی اشغالی و ضرورت توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه ادامه داد: دولت قطر  در این زمینه تلاش‌های جدی در حال انجام دادن است و رایزنی‌ها و مشورت‌های مختلف انجام داده است و امیدواریم آتش‌بس کنونی، جنبه پایدار به خود بگیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخشی دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: ما اطلاعات دقیقی داریم که آمریکا از پایگاه‌های نظامی خود در منطقه برای کمک‌رسانی نظامی و ارسال تجهیزات و تسلیحات برای رژیم صهیونیستی به صورت مستمر استفاده کرده است.

وی گفت: در این ارتباط ما اطلاعات لازم را به طرف‌های ذی‌ربط منطقه‌ای و طرف‌هایی که نیاز بود در این زمینه اطلاع داشته باشند، ارائه کرده‌ایم.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که به نظر می‌رسد کشورهای اروپایی، از مکانیزم ماشه به عنوان تهدیدی بالای سر جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند گفت: تهدیدی بالای سر جمهوری اسلامی ایران نیست و ایران نشان داده که یک کشور تهدیدپذیر نیست.

کنعانی با بیان این این که ایران کشور مقتدری است، تاکید کرد: این اقتدار در حوزه‌های سیاسی، نظامی، دفاعی و منطق حقوقی و بین‌المللی وجود دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران منطق تهدید را هیچ‌گاه نپذیرفته است و نخواهد پذیرفت.

وی در پاسخ به سوالی تاکید کرد: همگرایی کشورهای اسلامی در مورد تحولات اخیر فلسطین، یک همگرایی قابل قبول و امیدوار کننده بود و این کشورها با تمرکز بر مسئله فلسطین، تلاش‌های امیدبخشی انجام دادند ولی این تلاش‌ها به هیچ‌ وجه کافی نیست و به اندازه‌ای که مردم غزه نیاز و انتظار دارند، نبوده است. مردم غزه انتظار بیش از این از کشورهای اسلامی دارند.

کنعانی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد آخرین وضعیت روابط ایران و آذربایجان نیز گفت: روابط ما با کشور  آذربایجان در مسیر خوبی قرار دارد و گفت‌وگوهای سیاسی و همکاری‌های اقتصادی خوبی بین دو کشور وجود دارد .

وی همچنین  با بیان این که بین نیروهای نظامی دو کشور نیز گفت‌وگوها و همکاری‌های خوبی وجود دارد، گفت: همکاری‌های  ایران و آذربایجان در چارچوب دوجانبه، چند جانبه و سه جانبه رو به جلو و رضایت بخش است . ما خوش بین هستیم  که این همکاری‌ها ادامه پیدا کند و این اراده از سوی مقامات دو طرف وجود دارد.

سخنگوی  وزارت امور خارجه همچنین در پاسخ به سوال یکی از رسانه‌های عراقی در  ارتباط با برگزاری انتخابات شوراها در عراق تصریح کرد: ما در مورد مسائل داخلی عراق اظهار نظر نمی‌کنیم.

وی  در این ارتباط ادامه داد: ما همواره از روند سیاسی داخلی عراق حمایت کرده و می‌کنیم  و این انتخابات بخشی از دموکراسی و مردم‌سالاری در داخل عراق است و همانطور که اشاره کردم ما از روند سیاسی داخل عراق حمایت می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره طرح‌های برخی از کشورها در مورد فلسطین که عمدتا دربرگیرنده نظر مردم فلسطین برای تعیین آینده خود نیست، گفت: کسی حق ندارد برای مردم فلسطین تکلیف تعیین کند و راهکارهای وارداتی، غیر واقع‌بینانه و یک‌جانبه که مبتنی بر طرفداری از رژیم صهیونیستی است، سالیان گذشته توسط برخی از کشورها از جمله آمریکا مطرح شده و  این طرح‌ها، راه حل موضوع فلسطین نبوده‌اند و در واقع باعث افزایش بحران شده‌اند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که این ملت فلسطین است که باید در مورد سرنوشت و آینده خود تصمیم بگیرد  و راهکار مطرح شده از سوی جمهوری اسلامی ایران در این ارتباط راهکار دموکراتیکی است که در سازمان ملل نیز ثبت شده است .

کنعانی تاکید کرد: همه راهی جز  تکمین از خواست ملت فلسطین ندارند  و این ملت  فلسطین است که باید سرنوشت خود را رقم بزند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در این نشست مطبوعاتی که حدود ۸۰ دقیقه به طول انجامید  در پاسخ به سوالی  تاکید کرد: بازگشت رژیم صهیونیستی به رویکرد نظامی بدون واکنش نخواهد بود و گروه‌های مقاومت در منطقه نشان داده‌اند که در برابر جنایت‌های رژیم صهیونسیتی علیه مردم فلسطین دست بسته نمی‌مانند و در حمایت از مردم فلسطین تردید نخواهند کرد.

وی تاکید کرد: این هشدار به دولت آمریکا داده شده و علنی هم ما این موضوع را اعلام کرده‌ایم .

کنعانی همچنین در پاسخ به سوال یک رسانه ترک در مورد زمان  سفر ابراهیم رئیسی رییس جمهوری ایران به ترکیه نیز اظهار کرد : همان طور که در جلسه قبل پاسخ دادم، زمان این سفر در زمان خودش توسط جهات ذی‌ربط و نهاد ریاست جمهوری اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوال دیگری در مورد اظهارات اخیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در مورد همکاری‌های نظامی ایران و روسیه و اظهار نگرانی وی در مورد رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران و هشدار این مقام اوکراینی به مقامات غربی و اروپایی در این زمینه تاکید کرد: همانطور که بارها گفتیم ما موضع روشنی در ارتباط با بحث اوکراین داریم و نباید اجازه بدهیم فضاسازی رسانه‌ای در این ارتباط روی مواضع رسمی مقامات اوکراینی تاثیر بگذارد و روابط دو کشور را بیش از این متاثر کند.

وی با تاکید بر اینکه روابط ایران با روسیه در حوزه‌های مختلف نظامی، سیاسی و تجاری در چارچوب منافع دو کشور است و این همکاری‌ها متعارف و شناخته شده است، تصریح کرد: این همکاری‌ها به زیان هیچ کس و هیچ طرفی نیست و متاسفانه برخی در اوکراین و برخی درکشورهای غربی با طرح برخی از ادعاها دنبال منافع خود هستند و جای تاسف دارد که مقامات اوکراین با طرح این ادعاها به دنبال اهداف نظامی، سیاسی و اقتصادی هستند و می‌خواهند کمک‌های نظامی و تسلیحاتی غرب را با طرح این ادعاها به سمت خود جذب کنند.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: ما به صراحت گفته ایم که مخالف جنگ، کشته شدن و آوارگی انسان‌ها هستیم. مخالف از بین بردن زیرساخت‌ها هستیم و خواستار توقف جنگ هستیم و بارها این موضوع را اعلام کرده‌ایم و به مقامات اوکراین نیز گفته‌ایم.

کنعانی تاکید کرد: ما علاقه‌مند هستیم که روابط دوستانه‌مان با دو کشور اوکراین و روسیه حفظ شود و همانطور که اشاره کردم روابط ما با روسیه در حوزه‌های مختلف به معنای تقابل با اوکراین نیست.

کنعانی ادامه داد: در مورد پهپادها نیز اعلام کردیم که ما هیچ پهپادی را به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین ارسال نکرده‌ایم.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد موضوع تسهیل ارسال کمک‌های انسان دوستانه به مردم غزه و توافق صورت گرفته در این ارتباط در آتش بس چهار روزه گفت: میزان کمک‌هایی که در این ارتباط توافق شده متناسب با نیاز مردم غزه نیست و انتظار جمهوری اسلامی ایران و تمام کشورهایی که حامی مردم فلسطین هستند این است که امکان کمک رسانی و ارسال کمک‌های انسان دوستانه به مردم غزه به صورت نامحدود فراهم شود.

وی ادامه داد: میزان کمکی که در حال حاضر منتقل می‌شود در مقایسه با نیازی که مردم غزه دارند مثل قطره در برابر دریاست.

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه باید تلاش‌های دیپلماتیک و بین‌المللی جهت تسریع هر چه بیشتر ارسال کمک‌های انسان دوستانه به مردم غزه ادامه پیدا کند در بخش دیگری از صحبت‌های خود در این ارتباط گفت: آنچه که مهم است این است که رژیم صهیونیستی جز در برابر فشار و زور تمکین نمی‌کند و اینکه فشارهای بین‌المللی بر روی رژیم صهیونیستی برای باز کردن مسیر جهت ارسال کمک به مردم غزه کافی نبوده است و باید این فشارها افزایش پیدا کند.

کنعانی همچنین در ادامه گفت: رژیم صهیونیستی در جریان حمله خود به غزه اهدافی از جمله نابودی حماس را مطرح می‌کرد ولی این رژیم نتوانست در مورد آنچه که اعلام کرده به اهداف حداقلی خود دست پیدا کند و مجبور شد با طرفی توافق کند که شعار نابودی آن را می‌داد و در مجموع می‌توان گفت رژیم صهیونیستی در جریان این تحولات نتوانست به توفیق و موفقیت راهبردی برسد جز اینکه بیش از ۲۰ هزار نفر از مردم غزه را قتل عام کرد و به نوعی جنایت جنگی انجام داد.

وی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: تحولات اخیر در غزه و ایستادگی مردم فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی نشان داد که این رژیم برای تحقق اهداف خود باید در برابر تمام مردم فلسطین زورآزمایی کند و این میدان آسانی برای رژیم صهیونیستی نخواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با موضوع افغانستان تاکید کرد: ما امنیت افغانستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌کنیم و معتقدیم که بی ثباتی در افغانستان محدود به جغرافیای این کشور نخواهد بود و بر روی امنیت کل منطقه تاثیر می‌گذارد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت ساز و کارهای منطقه‌ای در ارتباط با موضوع افغانستان و تاکید ایران به این ساز و کارها، گفت: ما تاکید بر این داریم دولتی که در افغانستان بر سر کار می‌آید باید نماینده تمام ملت افغانستان باشد و تمام تحرکات و تلاش‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در طول دو سال گذشته در ارتباط با موضوع افغانستان در همین چارچوب بوده است و اگر ما با مقامات سرپرستی افغانستان گفت‌وگو و مذاکره می‌کنیم در جریان آن دیدگاه‌های اصولی خود را منتقل می‌کنیم.

وی همچنین گفت: ما به دنبال طرد هیچ جریانی در داخل افغانستان از ساز و کارهای سیاسی این کشور نیستیم. ما به ملت افغانستان متعهد هستیم و همه باید کمک کنند که دولتی در افغانستان مسئولیت را بر عهده بگیرد که نماینده تمام ملت افغانستان باشد.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوال دیگری در مورد اقدامات برخی از نیروهای مقاومت در منطقه علیه منافع رژیم صهیونیستی اسرائیل و آمریکا گفت: آنچه که در منطقه از سوی برخی از گروه‌های مقاومت علیه اهداف رژیم صهیونیستی و آمریکا مشاهده می‌کنیم بخشی از واکنش طبیعی ملت‌های منطقه و جریان مقاومت علیه حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی و جنایت‌های این رژیم علیه مردم فلسطین است. در واقع این اقدامات واکنش به خطای آمریکا و محاسبه غلط آمریکا در مورد موضوع فلسطین است و قبلا این هشدار داده شده بود که این رویکرد غلط دولت آمریکا در ارتباط با موضوع فلسطین با واکنش ملت‌های منطقه و خارج از منطقه مواجه خواهد شد.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: آمریکا باید تکلیف خود را روشن کند که آیا بخشی از تجاوز، جنایت و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه است یا بخشی از راه حل برای موضوع فلسطین. دولت آمریکا در عمل نشان داده که یا بخش یا تمام آن چیزی است که رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین انجام می‌دهد.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در همین ارتباط گفت: اقدام آمریکا علیه نیروهای مقاومت در منطقه یک اقدام تجاوزکارانه است و دولت آمریکا نمی‌تواند با حضور غیر قانونی در منطقه علیه نیروهایی که نماینده ملت‌های منطقه هستند اقدام تجاوزکارانه و جنایتکارانه انجام دهد.

وی تاکید کرد: دولت آمریکا باید رفتار خود در منطقه را اصلاح کند و در صورت تداوم اینگونه رفتارها از سوی آمریکا، امکان تکرار اینگونه اقدامات علیه اهداف آمریکا توسط گروه‌های موجود در منطقه متصور است.

کنعانی بار دیگر تاکید کرد: این اقدامات ربطی به ایران ندارد و ما بارها گفته‌ایم که گروه‌های مقاومت در منطقه تحت امر ایران نیستند، گروه‌های وکالتی و نیابتی ایران نیستند. آنها نماینده ملت‌های منطقه هستند و در مورد آنچه که انجام می‌دهند خودشان مسئولیت دارند. آنها خودشان بررسی می‌کنند و تصمیم می‌گیرند.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری در مورد همکاری ایران و ترکیه در مورد آزادی اسرای غیر نظامی که در دست حماس بودند از جمله شهروندان غیر نظامی تایلند، گفت: بر اساس درخواستی که برخی از کشورها از جمله تایلند از ایران داشتند و گفت‌وگوی وزرای خارجه دو کشور به صورت تلفنی و حضوری در دوحه درخواست‌های مطرح شده از سوی ایران به مقامات حماس منتقل شد و این موضوع مورد پیگیری ایران قرار گرفت و در همان چارچوب و نگاه انسان دوستانه حماس تعدادی از شهروندان تایلندی در جریان تبادل زندانیان آزاد شدند و تلاش‌ها در این زمینه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: موضوع فلسطین از جمله موضوعات مورد توجه ایران و ترکیه است. ترکیه نقش مهمی در موضوع فلسطین دارد و می‌تواند نقش‌های موثری را ایفا کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخشی دیگر از صحبت های خود در این نشست مطبوعاتی گفت: رژیم صهیونیستی در عبور از خطوط قرمز و نقض حقوق بشردوستانه و حقوق بین‌الملل و مقررات آمره بین‌المللی هیچ خط قرمزی را برای خود قائل نیست و نشان داده است که  همه حقوق مصرح در منشور ملل و کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو را نقض و به آنها  پایبند نیست.

وی همچنین در این نشست که بنری از  تصاویر خبرنگاران کشته شده توسط رژیم صهیونسیتی در جریان تحولات اراضی اشغالی نصب شده بود و ادای احترام خبرنگاران حاضر در این نشست به این خبرنگاران گفت: خبرنگاران نشان دادند که در بیان حقیقت پا به پای ملت مظلوم فلسطین و شانه به شانه آنها ایستاده‌اند و برای به تصویر کشیدن حقیقت در غزه از بذل جان خود دریغ نکرده‌اند.

وی به خبرنگاران کشته شده  در این جنگ توسط رژیم صهیونسیتی ادای احترام کرد .

کنعانی همچنین در این نشست در پاسخ به سؤالی درباره ورود ناوهای آمریکایی به منطقه و حملات به کشتی‌های اسرائیلی و درخواست آمریکایی‌ها برای حملات تلافی جویانه علیه ایران با طرح این ادعاها که این حملات با هماهنگی و هدایت تهران انجام می‌شود، اظهار کرد: دولت آمریکا در ارتباط با مسائل منطقه‌ای هیچ موقع، نقش امنیت سازی نداشته است  و نقش این دولت، کمک کننده به ایجاد بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه بوده است.

وی تاکید کرد:  ما حضور ناوگان نظامی آمریکا در منطقه را در چارچوب استمرار حمایت‌های دولت آمریکا و ایجاد فضای حمایتی برای رژیم صهیونیستی ارزیابی می‌کنیم.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران همچنین در این ارتباط  تصریح کرد: ما همواره به امنیت و ثبات در منطقه پایبند و متعهد بوده‌ایم  و نقش موثری را در این زمینه ایفا کرده‌ایم.

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: در ارتباط با ادعاهای مقامات آمریکایی این ادعاها، فرافکنانه و متمرکز بر اهداف سیاسی با هدف انحراف اذهان عمومی از واقعیات صحنه فلسطین و نقش حمایتی تمام عیار دولت آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین است. افکار عمومی فریب این موج سواری رسانه‌ای دولت آمریکا و رسانه‌های آمریکایی را نخواهد خورد.

کنعانی در مورد اخبار منتشر شده درباره حمله مسلحانه به سه دانشجوی فلسطینی تبار در یکی از ایالت‌های آمریکا نیز گفت: اخبار نگران کننده‌ای در این زمینه منتشر شده است. این اقدام تکان دهنده‌ ، ناظر بر وجود ریشه‌ها و زمینه‌های افراط‌گرایانه در داخل آمریکا است.

وی افزود: این جنایت باید محل توجه،  پیگیری و رسیدگی فوری و جدی مقامات دولت آمریکا قرار بگیرد و آنها روشنگری‌های  لازم را در این ارتباط انجام دهند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که در بیانیه اخیر اجلاس سران اکو در ارتباط با موضوع فلسطین راهکار دو دولتی مطرح شده است و آیا ایران تحفظ خود در مورد  این بیانیه و راهکار مطرح شده در آن را اعلام کرده است، گفت:‌ در ارتباط با مسأله فلسطین در هر نشستی که دیدگاه‌ها و مفادی در بیانیه‌ها و اسناد و قطعنامه در ارتباط با مسأله فلسطین وارد شود که برخلاف نگاه اصولی و اعلام شده ایران در ارتباط با مسأله فلسسطین و راهکار حل مسأله فلسطین باشد، بدون هیچ استثنایی تحفظ خود را به صورت رسمی اعلام می‌کنیم و این کار را به صورت مستمر انجام داده‌ایم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار تلویزیون المسیره یمن  نیز  در مورد اقدامات انصارالله یمن علیه مواضع اسراییل در حمایت از مردم فلسطین نیز گفت: انصارالله اعلام کرده در حمایت از مردم فلسطین علیه اهداف رژیم صهیونیستی اقدام می‌کند. حمایت از مردم فلسطین منحصر به مردم یمن نیست و دیگر جریان‌ها در منطقه در چارچوب حمایت از مردم مظلوم فلسطین اقدام کرده‌اند و ملت‌های دنیا هم در این ارتباط نقش‌آفرینی کرده‌اند، حضور میلیون‌ها نفر از مردم در کشورهای مختلف دنیا در میادین و خیابان‌ها که همچنان ادامه دارد، نشانگر آن است که حمایت از فلسطین اکنون گستره جهانی به خود گرفته است.

وی تاکید کرد: انزجار از رژیم صهیونیستی یک گستره جهانی به خود گرفته است و اقدامات جنایتکارانه این رژیم علیه مردم فلسطین برای ملت‌های دنیا قابل تحمل نیست.

کنعانی افزود : آنچه یمن انجام داد بخشی از واکنش طبیعی در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین است.

انتهای پیام/

ارسال نظر