با حضور معاون اول رئیس جمهور در رویداد نمایشگاهی جهاد پیشرفت؛
مخبر: فعال کردن اقتصاد روستا از اولویت های دولت است
همزمان با سالروز تشکیل جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) در ۲۷ خرداد و روز جهاد سازندگی، معاون اول رئیس جمهور در بازدید از رویداد نمایشگاهی جهاد پیشرفت، از بسته ۱۲ هزار میلیارد تومانی مشارکت دولت با گروه های مردمی خبر داد.
به گزارش مملکت آنلاین، محمد مخبر در این برنامه و در نشستی با اعضا شورای عالی جهاد سازندگی و برخی از فعالان مردمی، از گروههای جهادی بعنوان کانونی برای سپردن اقتصاد به دست مردم توصیف کرد و گفت: تحقق شعار سال و رشد تولید و مهار تورم جز از طریق مردمی کردن اقتصاد و سپردن کارها بدست مردم که از خلاقیت، مدیریت، منابع و تشخیص مسئله برخوردار هستند، میسر نخواهد شد.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به بازدید امروز خود از طرحها و پروژههای ملی در جهت توسعه کشور و بویژه روستاها اظهار داشت: این نمایشگاه تبلور آرزوهایمان برای پیشرفت و توسعه بود و آنچه می تواند وضعیت کشور را بهبود ببخشد اقتصاد روستا است چراکه به سرمایه کمی نیاز دارد، زودبازده و در راستای بینیازی از واردات است و حجم اشتغال بسیار بالایی دارد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)و فرمان تاسیس جهاد سازندگی و همچنین شهدای جهاد سازندگی اظهار داشت: یکی از پشتوانههای اصلی این دولت گروههای جهادی هستند که در حل مسائل و مشکلات کشور نقش موثری دارند.
وی با اشاره به مشکلات متعدد کشور در زمان آغازبکار دولت مردمی سیزدهم و لطف خداوند و تدابیر رهبری برای حل این مسائل خاطرنشان کرد: امروز کشور در بخشهای مختلف به نقطه بسیار خوبی رسیده و گرچه با برخی مشکلات روبرو هستیم ،اما با برنامه ریزیها این مسائل نیز در حال مرتفع شدن است.
گفتنی است معاون اول رئیسجمهور در رویداد نمایشگاهی جهاد پیشرفت علاوه بر بازدید از غرفه های مختلف و آشنایی با فعالیت های گروه های جهادی، ۱۶ طرح ملی با مشارکت دولت و گروههای مردمی، بسته ۱۲ هزار میلیارد تومانی مشارکت دولت با گروههای مردمی و ۲ طرح پژوهش محور ملی را معرفی و از کتاب "ایران آباد؛ از جهاد سازندگی تا جهاد پیشرفت و عدالت" رونمایی کرد.
این بسته حمایتی و مشارکتی در زمینه های فناوری و نوآوری طرح های خلاق، نوآورانه و دانش بنیان، تولید و زیر ساخت تولید اقتصاد خرد روستایی، احیای واحدهای راکد و نیمه راکد، طرح های اقتصاد دریا و آبزی پروری و توسعه صنایع فرهنگی و اجتماعی، راه، آب و حمل و نقل روستایی، احیای آداب و رسوم روستایی، رفع آسیب های اجتماعی و حاشیه نشینی، جشنواره نشان والی و جهاد تبیین است.
انتهای پیام/