اتفاقات اخیر واکنشی به پیشرفت کشور بود
رئیس کمیسیون صنعت و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مدتها تحقیق کردم که آیا اتفاقات اخیر یک واکنش بود یا عمل که بعد از جمعبندیها متوجه شدم این یک واکنش به عمل و موفقیتهای ایران بوده است.
به گزارش مملکت آنلاین، مصطفی طاهری امروز (۱۰ آذرماه) در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان صمت استان زنجان، با اشاره به موفقیتهای حوزه صنعت در کشور، اظهار کرد: صنعت خودرو اگر چه مورد نقدهای بر حق قرار گرفته اما اهمیت این صنعت را وقتی با هیات روسی جلسه داشتیم، متوجه شدیم. توافق تامین ۷۰۰ میلیون قطعه و نیازهای این کشور در حوزههای نظامی، قطعات خودرو و حتی در زمینه تعمیر هواپیماها اهمیت این صنعت را بیش از گذشته به ما نشان داد.
وی با بیان اینکه صنعت خودرو در کشور بسیار نقد شده اما اگر توجه ویژهای شود صنعتی ارزآور برای کشور خواهد بود، ادامه داد: تنوع صنعتی که در ایران داریم اکثر نیازهای کشورهای مقصد تجاری را رفع خواهد کرد. انتقال تکنولوژی و ایجاد دانش برای توسعه استان و کشور حائز اهمیت است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دغدغه توسعه استان و بهتر کار کردن، اضافه کرد: وجود نیروی انسانی توانمند و زیرساختهای ایجاد شده برای توسعه بسیار حایز اهمیت است. برای تولید بیشتر باید شیفتکاری برخی صنایع افزایش یابد به این منظور که تولید را از ۱.۲ یا ۱.۳ درصد افزایش دهیم و مشوقهای خود را به این سمت ببریم.
این مسئول با تاکید بر ارتقا و افزایش تولید و ارائه مشوقهایی از محل تبصره ۱۸ به صنایع و واحدهای تولیدی، با الزام شرط و شروطهایی برای تولید بیشتر، این روند را برای توسعه اقتصادی موثر دانست و اذعان کرد: اولویتبندی مهم است، اینکه از بین ۱۰۰ مشکل ۴ تا ۵ مسئله جدی را انتخاب و برنامهریزی کنیم، مثمرتر است.
طاهری در ادامه با اشاره به پژوهش، اکتشاف و تهیه عکسهای هوایی از معادن استان، خاطرنشان کرد: در تهیه نقشهراه معدنی استان، نوع فلزات، میزان، عمق و در کل شناخت معدنهای استان را در نظر داریم و اولویتی است که برای این ظرفیت پیشبینی کردیم. تمرکز کشور بر روی مس است که سودآوری و قابلیت تحریم ندارد و استان ما در این ماده معدنی پتانسیل خوبی دارد.
انتهای پیام/