شهردار تهران:
۹۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان تهران میشود / افزایش اتوبوسهای پایتخت به ۳۵۰۰ دستگاه تا پایان سال
شهردار تهران درباره توقف فعالیت ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گازسوز گفت: تدابیری اتخاذ شده تا مشکل این تعداد اتوبوس تا پایان سال مرتفع شده و این تعداد اتوبوس به چرخه خدمات رسانی به شهروندان باز خواهد گشت.
به گزارش مملکت آنلاین، علیرضا زاکانی، شهردار تهران با حضور در مجموعه شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در جریان روند امور اقدامات این شرکت قرار گرفت.
شهردار تهران در حضور مدیران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ضمن تسلیت سالروز شهادت امام رضا (ع)، گفت: حرکت مدیریت شهری ششم بر مبنای توجه به حمل و نقل عمومی است. اگر در فضای شهر تهران معابر بزرگراهی و خیابان ساخته شود، تعداد خودروها به موازات ساخت و ساز روز به روز افزایش خواهد یافت و مشکلات عبور و مرور به طور مقطعی حل خواهد شد. اما در نهایت مسائل زیست محیطی و عارضههای شهری متوجه تهران خواهد شد.
او با تأکید براینکه توجه شهرداری به حمل و نقل عمومی است، افزود: سهل الوصولترین مجموعه در حمل و نقل عمومی که میتواند بیشترین خدمت را به شهروندان ارائه کند، اتوبوسرانی است.
به گفته زاکانی؛ ۹۴ درصد اتوبوسهای دیزلی بخش خصوصی و ۷۶ درصد اتوبوسهای دیزلی بخش عمومی و همچنین ۱۰۰ اتوبوس برقی فرسوده هستند. از این تعداد ۲۳ درصد اتوبوسهای گازسوز بخش عمومی و ۱۰۰ درصد بخش خصوصی فرسوده است.
او با بیان اینکه عمده ناوگان اتوبوسرانی فرسوده است، گفت: نخستین پرسش این است که برای این ناوگان فرسوده چه باید کرد و به چه سمت و سویی گام برداشت.
ورود ۹۰ دستگاه اتوبوس به زودی
شهردار تهران با اشاره به اینکه اقدام مطلوب مدیریت شهری حرکت به سمت برقی شدن ناوگان است، اضافه کرد: درحال حاضر برخی اقدامات درحال پیگیری است. یکی از موثرترین راهها در بهبود وضعیت حمل و نقل عمومی شهر تهران، برقی شدن ناوگان حمل و نقل عمومی است. اما این مورد هم زمانبر و هم امکانبر است. البته تاکنون با گروههای زیادی در این حوزه صحبت شده است برای مثال گروهی حاضر است که کل اتوبوسهای موجود را در یک بازه سه ساله برقی کند البته با این شرط که سهم سوخت را به خودشان اختصاص دهند.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود به ورود ۱۷۵ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران اشاره کرد و آن را بخشی از مسیر توسعه حمل و نقل عمومی در تهران دانست و گفت: ۹۰ دستگاه از این تعداد اتوبوس تا یک ماه آینده و در فاز دوم ۸۵ دستگاه دیگر به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده خواهد شد.
شهردار تهران یکی دیگر از موضوعات مهم را بحث توقف فعالیت ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گازسوز به دلیل مشکل در مخازن اشاره کرد و گفت: تدابیری اتخاذ شده تا مشکل این تعداد اتوبوس تا پایان سال مرتفع شده و این تعداد اتوبوس به چرخه خدمات رسانی به شهروندان باز خواهد گشت.
افزایش اتوبوسهای پایتخت به ۳۵۰۰ دستگاه تا پایان سال
او در ادامه بیان کرد: مجموعه اقداماتی که با عنوان اقدامات ضربتی مورد نظر قرار دارد باعث خواهد شد تا ظرفیت حمل و نقل عمومی در بخش اتوبوسرانی از ۲۱۰۰ دستگاه به ۳۵۰۰ دستگاه برسد و برای استفاده حداکثری در شرایط بعد از کرونا یعنی تا پایان امسال آماده خدمت رسانی خواهد بود.
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پس از توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و برطرف شدن نیازهای اولیه نکته دوم موضوع افزایش کیفیت خدمات ارایه شده به شهروندان خواهد بود تا مشکلاتی از جمله دیر رسیدن اتوبوس و پایین بودن سطح خدمات ارایه شده مرتفع شود.
او در ادامه اقتضاء امروز ناوگان را اورهال و رسیدگی به وضع موجود دانست و گفت: بنده با پینشهاداتی که امروز در جلسه بیان شد، موافق هستم. باید بخش عمومی را در کنار بخش خصوصی به طور جدی فعال کرد.
زاکانی درباره مشکلات پرسنل مجموعه اتوبوسرانی، گفت: درحوزه منابع انسانی بخش عمومی و خصوصی مشکلاتی وجود دارد که حل آنها اولویت است. باید بازبینی شرایط از پرسنل و رانندگان انجام گیرد تا مشکلات آنها برطرف شود. همچنین خدمت را باید به صورت دو وجهی ارائه داد که خدمات شهرداری تضمین کننده خدمات درست نیروها به شهروندان باشد.
شهردار تهران در ادامه گفت: اتوبوسهای شهر از فرسودگی رنج میبرند که نیاز به رسیدگی ویژه دارند. این ناوگان در چشم مردم مبلغ کارآمدی خدمت است؛ چرا که چهره شهر را همین ناوگان میسازد.
او با بیان اینکه تبلیغات ناوگان اتوبوسرانی بسیار مهم است، عنوان کرد: البته ما نیازمند یک سازگاری در شهر هستیم. نوع نگاه مدیریت شهری به تبلیغ تنها درآمدزایی نیست بلکه باید از طریق تبلغیات، فرهنگ بسیاری از موارد در شهر و جنبههای معمول اجتماعی را گسترش و بهبود داد.
شهردار تهران خواستار ارائه بسته پیشنهادی شفاف برای حل مشکلات موجود در ناوگان اتوبوسرانی از سوی مجموعه اتوبوسرانی شد.
انتهای پیام/