رییس شورای شهر تهران:
تهران از تک آرامستانی باید خارج شود/بهشت زهرا تا سه سال ظرفیت دارد
رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: توجه به حمل و نقل عمومی برای تبدیل از خودرو محوری به حمل و نقل عمومی نیاز اساسی تهران است و امیدواریم مدیریت شهری آینده به این مهم توجه داشته باشد، تهران باید ۱۲ خط مترو، ۲۵۰ ایستگاه و ۵ هزار واگن و نیز۹۰۰۰ اتوبوس برقی داشته باشد.
به گزارش مملکت آنلاین، محسن هاشمی در سیصد و پانزدهمین جلسه شورای شهر تهران و در جمع خبرنگاران گفت: امروز توانستیم طرح ها و لوایحی که در بایگانی هیات رییسه مانده بود را بررسی کنیم.
وی افزود: در این جلسه ابتدا معاونت مالی اقتصادی شهرداری گزارشی از وضعیت مالی ، درآمدها و بدهی ها و طلبی که شهرداری دارد را ارائه دادند. بعد وارد بحث بوستان طبیعت پردیسان شدیم و اینکه شهرداری ملزم به ثبت ملی میراث طبیعی بوستان طبیعت پردیسان شد. نظام نامه انتخاب حسابرس و برای شرکت ها و سازمان های وابسته به شهرداری تهران، معرفی ۲۱ نفر به عنوان قائم مقام ذیحساب، بررسی طرح یک فوریتی برای مکان یابی و تملک آرامستان های جدید نیز امروز به تصویب رسید.
هاشمی در ادامه و در خصوص بحث آرامستان های جدید گفت: نقاطی در اطراف شهر تهران در شرق و غرب در حد ۴۰۰ ، ۵۰۰ هکتار در نظر گرفته شده که برای اینکه تهران از تک آرامستانی خارج شود باید تملک گردند.
وی افزود: در آرامستان بهشت زهرا ما تا سه سال دیگر بیشتر ظرفیت نداریم.
محسن هاشمی در ادامه گفت: در جلسه آتی و پایانی شورا گزارش شورا به مردم ارائه خواهد شد .
هاشمی افزود: در شورای پنجم بالغ بر ۳۱۵ جلسه داشتیم که بیش از ۱۵۰ طرح و بیش از ۱۸۰ لایحه مورد بررسی قرار گرفت و بیش از یکهزار تذکر نیز داده شد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه و در خصوص اولویت های شهر تهران که مدیریت آینده باید مد نظر قرار دهد، گفت: آنچه برای شخص من بسیار مهم است همان اولویت هایی است که مردم در نظر سنجی ها به آن اشاره داشتند یعنی رفع آلودگی هوا و ترافیک.
محسن هاشمی افزود: تجهیز حمل و نقل عمومی به ویژه در اتوبوسرانی و مترو به طوریکه ۹۰۰۰ اتوبوس برقی و ۱۲ خط مترو با ۲۵۰ ایستگاه و حداقل ۵۰۰۰ واگن داشته باشیم از الزامات است تا بتوانیم از خودرو محوری به حمل و نقل عمومی محوری برسیم.
وی ادامه داد: موضوع بعدی آسیب های اجتماعی است . به دلیل مشکلات اقتصادی طبیعی است مشکلات زیادی در این حوزه داشته باشیم و مردم نیز ۸۳ درصد نظر ویژه به این موضوع داشته اند چرا که ما ایرانی ها غالبا مردم نوع دوستیم که نگران همنوعان خود هستیم ولی متاسفانه فعالیت های شهرداری در جهت اهداف آسیب های اجتماعی نیست و لذا باید نسبت به آسیب های اجتماعی حساسیت های ویژه ای داشته باشیم.
انتهای پیام/