وضعیت آلودگی هوا در تبریز بحرانی‌تر شد

در روزهایی که با عنوان هفته هوای پاک در کشورمان نام گذاری شده است، شاهد افزایش شاخص آلودگی هوای تبریز هستیم و در زمان حاضر هم هوای این شهر در شرایط ناسالم قرار دارد.

وضعیت آلودگی هوا در تبریز بحرانی‌تر شد

به گزارش مملکت آنلاین، شاخص کیفی هوای تبریز در زمان حاضر ۱۲۲ و در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد و بر اساس اعلام هواشناسی استان با ورود سامانه بارشی از روز دوشنبه انتظار می رود شاهد کاهش آلاینده ها باشیم.

کارشناسان علل افزایش آلاینده های هوا را در کنار وارونگی دما، سوخت نامناسب خودروها، افزایش مصرف دستگاه های گرمایشی در فصل زمستان و البته مازوت سوزی نیروگاه ها عنوان می کنند، موضوعی که بیش از سایر مولفه ها مورد توجه و انتقاد عامه است و انتظار دارند لاقل در روزهای پایداری و سکون هوا از مصرف مازوت خودداری و سوخت مورد نیاز نیروگاه ها از انرژی گاز تامین شود.

اما به گفته رئیس دیسپاچنیگ شرکت گاز آذربایجان‌شرقی تکلیف این شرکت در خصوص تامین گاز نیروگاه ها از ابتدای فروردین تا ابتدای آذر به مدت هشت ماه است هر چند شرکت گاز استان به طور معمول بیش از مدت تعیین شده از نیمه دوم اسفند تا نیمه دوم آذر نسبت به تامین گاز نیروگاه های استان اقدام می کند .

هر چند عده ای سهم کمی برای مازوت سوزی نیروگاه ها در آلودگی هوا قائل هستند اما مدیر کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی تاثیر مازوت سوزی نیروگاه تبریز در کاهش کیفیت هوای این کلانشهر را قابل ملاحظه می داند .

به گفته شهنام اشتری پایش ایستگاه های سنجش کیفی هوای تبریز این موضوع را اثبات می کند.

وی معتقد است مدیران نیروگاه با اتخاذ تمهیدات لازم و کافی می توانند نسبت به تغییر سوخت اقدام کرده و به جای مازوت از نفت گاز استفاده کنند که البته تغییر سوخت هزینه بر خواهد بود اما آلودگی کمتری خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر