یادواره ۱۰ هزار شهید آذربایجانشرقی برگزار میشود
فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به برگزاری یادواره ۱۰ هزار شهید استان، گفت: اجرای نمایشنامه حماسه نامیرا از برنامههای اصلی این یادواره بوده و از افتخارات آذربایجانشرقی محسوب می شود.
به گزارش مملکت آنلاین، سردار اصغر عباسقلی زاده شامگاه دوشنبه در نشست خبری ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه عاشورا آذربایجانشرقی افزود: کنگره یادواره ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی روز پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ با حضور سرلشکر "حسین سلامی" فرمانده کل سپاه و مهمانان لشکری و کشوری در سالن ۶ هزار نفری پور شریفی تبریز برگزار میشود.
فرمانده سپاه عاشورا آذربایجانشرقی عنوان داشت: در این برنامه نمایش افتخارات استان با نام "حماسه نامیرا" به مدت یک ساعت به نمایش گذاشته میشود.
عباس قلیزاده با بیان اینکه این نمایش در ۱۲ پرده تدارک دیده شده بود، خاطرنشان کرد: بدلیل کم بودن زمان برنامه این نمایش را به ۷ پرده تغییر دادیم و بعد از اختتام برنامه به مدت پنج روز به صورت رایگان در معرض دید شهروندان خواهد بود.
وی با اشاره یه اینکه اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی، پیام رسانان اصلی اقدامات، پیام، آثار و وصایای شهدا به نسلهای فعلی و آینده است، یادآور شد: این قشر تکلیف سنگین و زینبیواری برای انتقال افتخارات کربلای ایران بر عهده دارند.
فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به ابراز رضایت رهبر معظم انقلاب از برنامههای یادواره ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی، اذعان کرد: در برگزاری این یادواره، نهادها، ارگانهای دولتی و سازمانها در قالب ۲۳ کمیته همکاری میکنند.
سردار عباسقلی زاده، توضیح داد: در راستای فرمایش رهبر معظم انقلاب دبیرخانه دائمی کنگره شهدای هر استان دایر میشود و در قالب آن فعالیتهای ناقص، تکمیل و برنامههای ادامه دار تداوم مییابد.
وی یادآور شد: برای اجرای این یادواره کلی آثار در قالب فیلم، محتوایی و صوت و خاطره شفاهی در خصوص ایثار شهدا در ۱۰۰ هزار ساعت وجود دارد که نیاز به بازآفرینی به صورت مکتوب، تصاویر، تولید محتوا و انیمیشن، تیزر، کلیپ، فیلم، مستند دارد.
فرمانده سپاه عاشورا گفت: با دایر شدن دبیرخانه دائمی کنگره، هر سه تا پنج سال کنگره شهدا و تداوم راه آنان و عمل به وصایای شهدا در هر استان برگزار میشود و باید رسانهها نیز برگزاری این کنگره را جزو مطالبات خود قرار دهند.
فرمانده سپاه عاشورا گفت: به همین مناسبت اسناد و سرگذشت هشت هزار و ۱۱۲ شهید، چهار هزار برگ سند دفاع مقدس، پنج هزار و ۳۱۲ آرشیو فاخر، چهار هزار دقیقه تاریخ شفاهی، ۳۵۰ هزار فریم و قطعه عکس و ۱۱۰ هزار ساعت مکالمات بی سیمی جمع آوری شده و همچنین با خانواده هشت هزار شهید دیدار شده است.
وی در پایان با انتقاد از نبود یک سالن سرپوشیده با گنجایش بیشتر در وسط شهر اظهار کرد: بدلیل نبود شرایط در مصلی اعظم تبریز نیز مجبور شدیم برنامه کنگره را در سالن پور شریفی تبریز آن هم با گنجایش ۴ الی ۶ هزار نفر برگزار کنیم.
انتهای پیام/