کاهش ۵۰ درصدی تولید زعفران در جغتای

مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: گرما و خشکسالی در کنار سرمازدگی مزارع در سال گذشته موجب کاهش ۵۰ درصدی تولید و برداشت زعفران در این شهرستان خراسان رضوی شده است.

کاهش ۵۰ درصدی تولید زعفران در جغتای

به گزارش مملکت آنلاین، علیرضا دلبری گفت: شهرستان جغتای ۸۰۰ هکتار کشتزار زعفران دارد که سال گذشته سه تن محصول از این کشتزارها برداشت شد اما این میزان امسال به نصف کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: زعفران در ردیف محصولات کم‌آب‌طلب و با ارزش اقتصادی بالاست و در موسم برداشت اشتغالزایی خوبی ایجاد می کند.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای ادامه داد: هرساله برداشت زعفران در این شهرستان از نیمه دوم آبان آغاز و تا دهه اول آذرماه ادامه می یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر