برداشت پاچ باقلا در استان گیلان آغاز شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از آغاز برداشت پاچ باقلای پاییزه در سطح ۷۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری استان خبر داد و گفت: پاچ باقلا به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج مورد بهره برداری قرار گرفته و همچنین در اراضی پشته کشت می شود.
به گزارش مملکت آنلاین، صالح محمدی از آغاز برداشت پاچ باقلای پاییزه در سطح ۷۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: انتظار می رود حدود ۲۹ هزار تن پیله تر با ارزش اقتصادی ۸۷۰ میلیارد تومان در کشت پاییزه پاچ باقلا برداشت شود.
وی افزود: استان گیلان تنها استان تولید کننده پاچ باقلا در کشور بوده و همه ساله این محصول در فصل بهار و فصل پاییز در همه شهرستانهای استان کشت می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشاورزان گیلانی از شهریورماه اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته کرده و برداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز میشود.
محمدی، مناطق عمده تولید این محصول را شهرستانهای رشت، تالش، آستانه اشرفیه و ماسال معرفی کرد و افزود: کشت پاچ باقلا نقش مهم در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.
انتهای پیام/