یک چهارم باغات مرکبات در ساری به نارنگی اختصاص دارد
مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: پیش بینی می شود امسال ۱۲۵ هزار تن نارنگی در این شهرستان تولید شود.
به گزارش مملکت آنلاین، سید اسماعیل علوی با اشاره به آغاز برداشت نارنگی از اول مهرماه هر سال در شهرستان ساری، گفت: این شهرستان دارای ۲۰ هزار هکتار باغ مرکبات است که ۵ هزار هکتار آن به نارنگی اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه پس از برداشت مرکبات توجه به رشد و توانایی جذب ریشه، مدیریت تغذیه صحیح و توجه به نوع و میزان کود حائز اهمیت است، تصریح کرد: تغذیه و کوددهی صحیح و اصولی پس از برداشت مرکبات، از ریزش و یا ضعیف بودن جوانههای گل سال بعد و رشد ضعیف درخت جلوگیری میکند.
علوی با اظهار اینکه برداشت میوه مرکبات به صورت کال و ترش از لحاظ بهداشتی و تجاری مطابق با استانداردهای روز جهان نیست، گفت: با برداشت به موقع میوه به طور حتم علاوه بر کاهش ضایعات، صادرات میوههای با کیفیت راحت تر انجام می شود.
۱۸۰۰ راس دام در ساری هویت دار شد
علوی با بیان اینکه بر اساس قانون نظام جامع دامپروری، هویت دار کردن دامها ضروری بوده و برای ایجاد بانک یکپارچه اطلاعات، بهبود نظام آمار و اطلاعات، کنترل تردد دام، بهبود سیستمهای پرورش و اصلاحنژاد دام، کنترل بهداشت دام و اختصاص فرآوردههای دامی، پلاک کوبی دام ضروری است، اظهار کرد: پنج ماه نخست امسال یک هزار و ۷۹۵ راس دام شهرستان ساری پلاک کوبی و هویت دار شدند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: اختصاص نهادههای دامی با هویت گذاری دام انجام میشود و دامداران میتوانند پس از هویت گذاری، از سامانه بازارگاه نهادههای مورد نیاز خود را خریداری کنند.
این مسوول تصریح کرد: در این مدت ۱۳۲ راس گاو، یک هزار و ۴۱۹ راس گوسفند و ۲۴۴ راس بز پلاک کوبی شدند.
علوی گفت: سال گذشته ۳۶ هزار و ۷۳۱ راس دام سبک و سنگین شامل ۳ هزار و ۲۹۵ راس گاو، ۳۲ هزار و ۸۲ راس گوسفند و یک هزار و ۳۵۴ راس بز در این شهرستان هویت دار شدند.
شن ریزی ۴۵۰ متر جاده بین مزارع ساری
علوی اظهار کرد: برای اجرای پروژه های زیربنایی بخش کشاورزی، ۴۵۰ متر جاده بین مزارع در روستاهای اوجامحله، سمسکنده و کندلک شهرستان ساری شن ریزی شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: پروژه شن ریزی جاده بین مزارع با اعتبار ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از اعتبارات تخصیصی نمایندگان مجلس در سال گذشته انجام شد.
علوی گفت: دسترسی به مزارع، سهولت تردد بهره برداران با ماشین آلات کشاورزی به مزارع، حمل و نقل آسانتر محصولات تولیدی و نهاده های کشاورزی و کاهش هزینههای تولید از جمله مزایای اجرای پروژه شن ریزی جاده بین مزارع است.
انتهای پیام/