شهردار اهواز در آستانه استیضاح
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری، گردشگری و توسعه شهری شورای شهر اهواز با اشاره به طرح سوال از شهردار اهواز و متعاقب آن برگزاری جلسه پاسخ شهردار به سوالات وی، گفت: از پاسخ شهردار اهواز قانع نشدهام.
به گزارش مملکت آنلاین، سید محمدعلی پورموسوی در یکصد و بیستمین جلسه علنی شورای شهر اهواز که امروز (۲۵ تیرماه) برگزار شد، با اشاره به ارائه دلایل خود در خصوص قانع نشدن از پاسخ شهردار در قالب نامهای که به رئیس شورای شهر تقدیم شده است، اظهار کرد: در این نامه عنوان کردم که با توجه به پاسخهای شهردار و با توجه به اشکالات و ابهامات، عدم اقناع خود پیرو طرح سوال از شهردار را اعلام میکنم و پیگیر اجرای ماده ۸۳ قانون شوراها هستم.
وی افزود: بیبرنامگی و فقدان چشمانداز روشن در برنامهریزی، نداشتن دلیل روشن برای انجام طرح بستههای سرمایهگذاری و نداشتن دلیل قابل قبول در انتخاب رئیس سازمان سرمایهگذاری به جز توضیحات بدیهی و ساده، برخی از دلایل عدم اقناع از پاسخهای شهردار هستند.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری، گردشگری و توسعه شهری شورای شهر اهواز با اشاره به دیگر موارد مورد سوال وی گفت: آبیاری و تشتکگذاری در شهر عملا انجام نشده و تدوین شناسنامه فنی برای ساخنمانهای احداثی در اهواز به صورت اجرایی و کاربردی انجام نشده است.
پورموسوی بیان کرد: در مورد بازار مرو نیز کار قابل قبولی انجام نشده و صرفا پیگیریها در راستای رفع مسئولیت بوده است. در ارتباط با شناسایی زمینهای شهرداری و حل و فصل مسائل ادراری و تملک آنها نیز همچنان مشکلات فراوانی وجود داد.
وی افزود: در خصوص عدم شفافیت در ارائه آمار در پروژهها نیز باید گفت که اطلاعات داده نشده است یا اساسا اطلاعات در دسترس اعضای شورای شهر قرار نمیگیرد. به طور مثال هنوز اطلاعات روشنی از هزینهکرد یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی وجود ندارد و جمعبندی شهردار در این خصوص در صحبتهای پیش از خطبههای نماز جمعه و مصاحبه تلویزیونی متفاوت بوده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری، گردشگری و توسعه شهری شورای شهر اهواز گفت: در اطلاعات سازمانی از چکهای تسویهحساب بدهی و خریدها با اولویت زمانی مانند خریدهای پایان سال و معاملات از طریق ترک تشریفات نیز ابهام وجود دارد.
وی عنوان کرد: در مورد پروژه بهسازی خیابان نهج البلاغه، اشکال اصلی عدم پیگیری موضع و جدی نبودن در اجرای طرح بوده است و همچنان این مساله باقی است.
پورموسوی افزود: در ارتباط با قطار شهری با وجود نگرانی شدید در مورد روند شکایت شرکت کیسون و اهمال گاه و بیگاه همکاران اداری و حقوقی شهرداری، همکاران شورا آگاهند که چه خطراتی شهرداری را تهدید میکرد و دوستان شهرداری در این دوره با بیخیالی و به صورت یک امر دم دستی این موضوع را پیگیری میکنند و البته این سوال باقی است که اگر قرار بود معاون قبلی مجموعه، به سمت مدیرعامل پروژه منصوب شود چرا پس از حدود دو سال این انتصاب انجام شد؟ دلیل عدم توجه استاندار وقت به این انتصاب نیز قابل پذیرش نیست.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری، گردشگری و توسعه شهری شورای شهر اهواز گفت: در مورد حد نصاب قانون بودجه، ۴۰ به ۶۰ عمرانی به جاری، اعلام قانونی و رسمی اعداد بودجه و تغییرات آن برای نظارت و پیگیری همکاران شورا مورد توجه بوده است.
وی عنوان کرد: در خصوص ورودیهای شهر از ابتدا نظر شورای شهر، اصلاح وضع موجود بوده که تاکنون اتفاقی نیفتاده است. در خصوص آبهای سطحی نیز آنچه از ابتدا مورد توجه اعضای شورا بوده است ارائه طرح علاجبخشی با اولویت زمستان ۱۴۰۰ بود که متاسفانه سال گذشته نیز این طرح پایان نیافت و وضعیت مناسبتری پیدا نکرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری، گردشگری و توسعه شهری شورای شهر اهواز افزود: در خصوص آسفالت که جزو اولین اولویتهای شورا و شهرداری بوده است نیز اقدامات در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به هیچ وجه قابل قبول نبوده است در حالی که در سال ۱۴۰۱ عزم شورا با تنظیم بودجه آسفالت معابر و قرار دادن بودجه به این منظور از محل عوارض آلایندگی به میزان ۳۰ درصد مبلغ، برای سامان دادن این بخش مشخص است.
پس از اعلام قانع نشدن سید محمدعلی پورموسوی از پاسخ شهردار به عنوان عضو مطرحکننده سوال، در مورد اینکه "اعضای شورا از پاسخ شهردار قانع نشدهاند" رایگیری انجام شد.
در فرآیند رایگیری در خصوص این موضوع، پنج عضو شورا موافق و هشت عضو مخالف بودند بنابراین هشت عضو شورا از پاسخهای شهردار قانع شدند.
با این وجود، پنج عضوی که قانع نشدهاند میتوانند فرآیند استیضاح شهردار را پیگیری کنند.
انتهای پیام/